Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.09.2019

Цифровий друк бланків, виготовлення фірмових бланків


Бланки можна умовно розділити на два типи: фірмові і службові.


Робота підприємств і їх документообіг є неможливими без використання різних поліграфічних виробів, у тому числі і бланків. Існують державні стандарти, що визначають вимоги до друку, їх форму і обов'язковий зміст. Є також можливість робити оригінальні бланки з нестандартним оформленням під замовлення.

Друк бланків організацій користується найбільшою популярністю серед усіх поліграфічних послуг. Це з'ясовано, адже широко поширено їх використання в процесі діловодства підприємства або організації в усіх сферах діяльності. Крім того, є відмінним рекламним засобом для нинішніх і потенційних бізнес-партнерів і споживачів продукції або послуг підприємства. Онлайн типографія PRINT спеціалізується на друці цього типу поліграфії. Замовити бланки мона на сайті полиграфії Printme.ua.


Цифровий друк бланків, виготовлення фірмових бланків
 

Замовляючи виготовлення бланків документів організації, варто звернути увагу на айдентику організації, тобто її фірмовий стиль і імідж на ринку. Грамотний дизайн дозволить підприємству вийти на новий рівень сприйняття, позиціонуючи себе як серйозного і надійного ринкового гравця. Використання унікального індивідуально розробленого стилю компанії в оформленні фірмових бланків є ще і ознакою дотримання бізнес-етики і найвищих стандартів ділових стосунків.

При створенні і друці продукції важливо враховувати фірмовий стиль організації, її існуючий або тільки створюваний імідж. Ця продукція дозволяє позиціонувати себе як серйозного гравця на будь-якому ринку з упевненим прагненням до розвитку. Також їх використання є своєрідним дотриманням корпоративного етикету і високих стандартів ділової комунікації.

Бланки можна умовно розділити на два типи: фірмові і службові. Службові офіційні бланки призначені для оформлення замовлень або для заповнення форм з різною інформацією. Вони можуть містити довільну кількість і набір реквізитів і полів.

Також при цифровому друці необхідно передбачити незаповнене місце для вказівки додаткових даних. Інформація на бланку залежить від його сфери застосування і типу документу. Форми також розділяють по сфері використання: для внутрішнього документообігу компанії і для роботи з клієнтами і партнерами.

Ось приклад розділення бланків по типах:
  • бланки для корпоративної кореспонденції;
  • бланки загального призначення (для оформлення актів, протоколів, наказів і іншої документації);
  • фірмові бланки.
Стандартний розмір для друку бланків - А4 (формат звичайного альбомного листа). Але на вимогу замовника можна виготовити товар будь-якого формату. Це дозволяє здійснити виготовлення продукту оригінальної форми.

При оформленні варто приділити увагу:
  • логотипу компанії;
  • графічним елементам фірмового стилю;
  • наявності загальної точної і достовірної інформації про компанію для можливого зворотного зв'язку.
Дизайн бланків компанії дозволяє судити про її успішність, спроможність, упевнену позиції на ринку. Відповідальний і уважний підхід до дизайну відображає стандарти роботи самої компанії.

Схожі матеріали:
👁 771
Категорія: Прес-реліз
Теги: друк бланків, фірмові бланки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ