Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.06.2015

Десятки вагонів з полтавським лісом їхали на шахти Ахметова в «ЛНР»


Боєць 12 роти 4 батальйону 24 бригади розповів про те, що товарні склади йдуть в окупований Луганськ, на територію «ЛНР», кожен день


Десятки вагонів з полтавським лісом їхали на шахти Ахметова в «ЛНР»Боєць 12 роти 4 батальйону 24 бригади розповів про те, що товарні склади йдуть в окупований Луганськ, на територію «ЛНР», кожен день.

Ситуацію, яка склалася на лінії розмежування з товарними залізничними складами прокоментував заступник командира 12 роти 24 бригади з виховної роботи Володимир Труш.

«Військовослужбовці 12 роти 4 батальйону 24 бригади поблизу своїх позицій затримали склад з 52 вагонів, з яких три вагони були з вугіллям, два вагони порожніх, 6 цистерн, імовірно порожніх. Решта вагонів були з лісом кругляком. Причому борта вагонів були додатково збільшені на метр-півтора. В одному з вагонів були 12-метрові швелера.

Після перевірки з'ясувалося, що ліс чіпований в Україні - привезений з Полтави та Чернігова. Швелера з підприємства Ахметова, на них також були бирки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 червня українці святкують День журналістики

Фіскальна служба перевіряла документи на весь товар, який перевозив склад.

За документами вугілля було із США, а частина вагонів йшла з Австрії та Польщі. У ході перевірки з'ясували, що частина фірм - підставна, і значна частина документів є підробкою. До того ж всі документи були оформлені сьогоднішнім днем. А така кількість вагонів, 52, завантажити за один день не реально.

Потяги ходять практично кожен день. Буває, що чотири поїзди за день.

Протягом майже трьох місяців ми намагалися з цим боротися. Зверталися на «верх», але приходили відомості, приходили паперу: «Пропускайте. Вугілля необхідний для наших металургійних заводів і теплових станцій».

Схожі матеріали:
👁 806
Категорія: Актуально
Теги: Ахметов, боєць, вагони, ЛНР, шахти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ