Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.03.2013

Дівчата, не будьте такими наївними!


По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України


Дівчата, не будьте такими наївними!

До правоохоронців Автозаводського райвідділу міліції звернулась 42-річна жінка із заявою про те, що з її квартири, розташованої по проспекту 50 років Жовтня зникли золоті вироби її неповнолітньої доньки. А саме: золотий ланцюжок та каблучка на загальну суму близько 2 -х тисяч гривень.

 Встановлюючи обставини по даній заяві, дільничні інспектори відділення міліції в селищі Молодіжне, Автозаводського району, дізналися, що 17-річна дівчина товаришує із 22-річним хлопцем. Ще наприкінці лютого молодик звернувся до неї з проханням, позичити 1000 гривень.

Дівчина відповіла, що таких грошей у неї немає. Тоді парубок запропонував віддати йому її золоті прикраси. Він хотів закласти їх до ломбарду, щоб отримати бажану суму, а потім пообіцяв викупити та повернути коштовності. Довірлива дівчина так і зробила.

Весь цей час вона мовчки чекала на те, що хлопець виконає свою обіцянку. Та коли матір виявила зникнення прикрас, довелося розповісти їй правду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21-річний хлопець через інтернет продавав наркотики

 Молодий чоловік свою провину визнав. Отримані в ломбарді 770 гривень він давно витратив на власні потреби. Тож тепер прийдеться не тільки відшкодовувати збитки довірливій дівчині, але й відповідати за свої дії перед законом.

 По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство, тобто заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживанням довірою), за що передбачене покарання від 850 гривень штрафу до обмеження волі на строк до 3-х років.

Прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1525
Категорія: Актуально
Теги: квартира, Крадіжка, Молодик, обман, Полтавщина, Заява, ДІВЧИНА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ