Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.03.2020

Дрібка магії: книги, у яких оживають предмети


Найкращі книги з іскорками магії ви зможете зустріти у підбірці Книгарні Є. Магія, чарівники, відьми та ще багато цікавого у цих фентезійних книгах...


В наш час все більше з’являється кінострічок про фентезійні світи, в яких все можливо. Але не одними кінострічками багатий наш світ, адже книжки не пасуть задніх. Для поціновувачів фентезі, де навіть предмети оживають, ми створили добірку книг, в яких магія – це звична річ.

Книга, де головний герой не людина — «Останній ельф» Сільвана де Марі — розповість про останнього у світі ельфа Йорша, який утратив все у своєму житті: сім’ю, гарних друзів, мрії та сподівання на майбутнє. Він опинився посеред спустошеної землі, де завжди ллє дощ і де немає надії на порятунок. Йорш зневірився у собі, він втратив надію жити. І коли вже здавалося, що надії не існує – йому протягнув руку допомоги найлютіший ворог ельфів – люди.

Сайра та Монсер змінили життя ельфа назавжди. Ця випадкова зустріч перевернула все з ніг на голову. Люди почнуть усвідомлювати, що окрім злоби та ненависті - світ наповнений ще й іншими почуттями, а Йорш попри труднощі вирішує відшукати дивовижного дракона для того, щоб народився новий світ без смутку та ненависті.
 

Книга фентезі новинка «Шепіт на вітрі» Алана Маршалла

 

Фентезійний цикл, який входить у світовий топ книг фентезі, що створив Анджей Сапковський про пригоди відьмака Гаральта із Ривії, вже здобув багато прихильників. Перша книжка називається «Останнє бажання», яка знайомить читачів з фантастичним світом, в якому панують жорстокі правила, темна магія та сувора політика. По мотивах цих книг знято декілька серіалів, кінострічок, видано комікси та створено комп’ютерну гру.

Роман в жанрі фентезі «Гримуля» Артура Закордонця не на жарт може вас налякати, але водночас допоможе згадати власне безтурботне дитинство. Гурт дітей потрапляє у містичну халепу – їхні уявні монстри починають оживати з покинутих іграшок, яких давно забули у дитсадку. Ці монстри прагнуть покарати кривдників дітей та захистити малечу від жорстокого життя. Цей роман дечим нагадує славнозвісну книгу «Воно» Стівена Кінга, але водночас має власну неповторну атмосферу та цікавий сюжет.

Фентезійна книга про попаданців «Країна історій» Кріса Колфера занурить у дивовижні пригоди підлітків, котрі потрапляють у неймовірний світ, в якому панують не лише добрі чарівні істоти. Одного дня бабуся близнюків Каннері та Алекса подарувала сімейну реліквію – «Книгу історій». Та діти не знали, що ця книжка затягне їх у свій світ, де всі казкові герої справжні і живуть власним життям.

Так, світлини Золотоволоски потрапляють на дошку розшуку, Попелюшка невдовзі народить дитину, а Спляча Красуня намагається пробудити своє королівство від сну. Як близнюкам не було цікаво досліджувати цей казковий світ - вони розуміють, що повинні повернутися додому. А для цього їм потрібно зварити зілля, яке виконує бажання. І все б було добре, якби не Лиха Королева, котра має власне бажання та будь-що намагатиметься втілити його у життя.

Книга фентезі новинка «Шепіт на вітрі» Алана Маршалла – це культова повість про пригоду хлопця Пітера та його друзів, з якими він познайомився коли намагався відшукати Прекрасну Принцесу. Разом з друзями він не тільки намагається відшукати принцесу, а й завоювати її серце. З кожною новою пригодою Пітер розуміє, що сам по волі стає Прекрасним Принцом.



Схожі матеріали:
👁 614
Категорія: Прес-реліз
Теги: книга, фентезі, «Шепіт на вітрі»




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ