Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.08.2019

Євроогорожі: за і проти


Євроогорожа є модульним залізобетонним обгороджуванням


Будь-яка приватна територія, будь то звичайний приватний будинок, заміський котедж або дача, відділяється від вулиці за допомогою обгороджування, яке повинне виконувати не лише декоративну, але і захисну функцію.

На сьогодні, одним з найбільш популярних і затребуваних видів обгороджувань є сучасні огорожі з бетону, які отримали приставку "євро". Висока якість, довговічність, практичність і досить низька вартість - це далеко не увесь перелік переваг, якими наділено це обгороджування.


Євроогорожа є модульним залізобетонним обгороджуванням
 

Євроогорожа є модульним залізобетонним обгороджуванням, що складається з різноманітних декоративних панелей, які кріпляться до опорних стовпів. По естетичності, міцності, довговічності і простоті монтажу вони істотно перевершують звичні цегляні, дерев'яні і металеві конструкції  Вартість секцій залежить від цілого ряду критеріїв, серед яких головні позиції займає якість початкової сировини і технологія виготовлення.

Багатий вибір форм із залізобетону, внесе комфорт і затишок на ваші присадибні ділянки і міські парки. Простота монтажу і складання, що не вимагає вантажопідіймальних механізмів, дає можливість будівельним організаціям і приватним особам самим займатися установкою огорож, що дуже важливо для віддалених районів. Якщо говорити узагальнено, то сьогодні можна замовити єврозабор в Харкові за найнижчою ціною на сайті Техно-сталь. Сюди входять стовпи, плити і установка.

Не ганяйтеся за дешевизною

Багато хто помилково відносить цей вид обгороджувань до класу "економ-мінус". Це давно вже не так. Армований дрібнозернистий бетон, у складі якого знаходяться різні присадки, пластифікатори, сталевий дріт і спеціальний пісок, ніяк не можна віднести до дешевих будматеріалів. Окремі недобросовісні виробники, що йдуть шляхом максимального зниження собівартості, широко використовують шлак, будівельний пил, звичайний пісок і найпростіші марки цементу.

Візуально підміна непомітна, але про 50-т років експлуатації в цьому випадку говорити просто смішно. Проблеми почнуться набагато раніше. Безтурботний максимум фахівці оцінюють в три - п'ять років, а потім бетон почне кришитися. Огорожа, звичайно, не розвалиться, але про первинну естетику доведеться назавжди забути.

Можливо, ви здивуєтеся, але у по-справжньому якісних євроогорож немає недоліків. Їх ажурність, висока естетичність і великий вибір текстур нівелює громіздкість. Для монтажних робіт не потрібно спеціальну техніку. Установка відбувається швидко.

Схожі матеріали:
👁 612
Категорія: Прес-реліз
Теги: європаркан євроогорожа, забор, Євроогорожа, паркан




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ