Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.02.2016

Гребінківська гімназія: Who's best at English


Учні здійснювали vortex-сортування, розподіл лексики з різних тем у таблиці


Гребінківська гімназія: Who's best at English16 лютого 2016 року у Гребінківській гімназії відбулося змагання «Who's best at English» між учнями 7-х класів в рамках проведення тижня англійської мови.

В цьому році традиційний конкурс відрізнявся від проведених у попередні роки. Учні змагалися на найсучаснішій у районі інтерактивній дошці, встановленій у кабінеті фізики на початку 2016 року. Вчитель англійської та німецької мов Гавриленко А. О. підготував різнопланові завдання в ігровій формі.

Діти мали змогу перевірити правильність виконання завдань, розв’язуючи анаграми по темі «Health», виконуючи інтерактивні завдання по темі «Appearance», анімовані завдання на логіку з теми «Actions». Учні також здійснювали vortex-сортування, розподіл лексики з різних тем у таблиці.

Діти гарно справилися із завданнями на виконання математичних дій та правопис числівників англійською мовою та ін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №1: Всеукраїнська гра з англійської мови «Puzzle»

Учні із величезним захопленням виконували усі завдання, вболівали за свою команду, раділи успіхам та засмучувалися програшам. У підсумку - команда 7-Б класу випередила команду 7-А на 2 бали і отримала заслужену перемогу.

Вітаємо переможців та володарів другого місця!

 



Гребінківська гімназія


Схожі матеріали:
👁 847
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гімназія, учня, Англійська мова, English




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ