Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.03.2017

Гребінківська школа №4: "Диктант Єдності"


21 лютого у Гребінківській школі №4 відзначили міжнародний день рідної мови


Гребінківська школа №4: "Диктант Єдності"Український народ завжди ставився з великою пошаною, вірою й любов'ю до своєї мови, яка була йому на тернистих шляхах поневіряння в сумній минувшині і за єдну зброю, і за єдину втіху.

Вона є тим найдорожчим і найміцнішим зв'язком, що з'єднує всі покоління народу в одне велике історичне живе ціле. Мова народу — це саме життя. Ми повинні цінувати нашу мову — нетлінний скарб українського народу, що його наші предки зберегли, незважаючи на всілякі заборони й утиски, передавши нам у спадщину. Щоб наші нащадки могли вільно нею спілкуватися, ми повинні зробити все, аби наша мова жила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська гімназія: Міжнародний день рідної мови

 Тому Гребінківська ЗОШ I-III ст.№4 завжди активно долучається до всіх заходів популяризації та вивчення рідної мови, культури, історії.

21 лютого у Гребінківській школі №4 відзначили міжнародний день рідної мови, написали “диктант єдності”, на уроках провели конкурс на кращі читання віршів українських письменників.
 








Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4


Схожі матеріали:
👁 831
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа №4, Диктант Єдності, шкільний екран, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ