Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.06.2016

Гребінківська ЗОШ №1: Останній дзвоник


Останній дзвоник — традиційне свято школярів, які закінчують навчання


Гребінківська ЗОШ №1: Останній дзвоникОстанній дзвоник - традиційне свято школярів, які закінчують навчання. 27 травня це свято відбулося і в Гребінківській ЗОШ №1.

Останній дзвінок підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

Останній дзвінок — велике загальношкільне свято, яке адресоване випускникам, вчителям і батькам.

Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників цей день особливо радісний і пам’ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.

Щиро бажаємо випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майстер-клас по в'язанню гачком

Щасти вам у всьому! В добру путь!

На святі були присутні гості: голова Гребінківської РДА Роспопов Віталій Васильович, міський голова Колісніченко Віталій Іванович, начальний станції Гребінка Мелецький Василь Григорович.









Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 1152
Категорія: Шкільний екран
Теги: останній дзвоник, Гребінка, ЗОШ №1




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ