Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.02.2016

Гребінківська ЗОШ №4: До Дня соборності України


26 січня в школі №4 відбулася зустріч педагогічного колективу з директором районного краєзнавчого музею Безвиненко Л.А


Гребінківська ЗОШ №4: До Дня соборності України26 січня 2016 року в школі №4 відбулася зустріч педагогічного колективу з директором районного краєзнавчого музею Безвиненко Л.А., бібліографом ЦРБ Іващенко О.В. та методистом районного відділу освіти Диким В.Г.

Цей захід присвячений 97 річниці проголошення акту злуки УНР та ЗУНР та 98 річниці бою під Крутами. Безвиненко Л.А. провела для присутніх екскурс у часи, коли відбувалося становлення української держави, розповіла про історичні та політичні передумови воз’єднання УНР та ЗУНР.

Зрештою лекція перетворилася на круглий стіл. Своє бачення сучасної ситуації у суспільстві та вихованні патріотизму серед молоді висловили Дикий В.Г. та Бондаренко Н.В.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про організацію змістовного дозвілля дітей під час зимових шкільних канікул

Наприкінці зустрічі бібліограф Іващенко О.В. презентувала присутнім книжкову виставку "Соборність - це єдність і злагода".

Також працівники культури запросили вчителів з вихованцями на краєзнавчі години присвячені життю та творчості Є.П.Гребінки.

Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4


Схожі матеріали:
👁 976
Категорія: Шкільний екран
Теги: Безвиненко, ЗОШ №4, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ