Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.04.2016

Гребінківська ЗОШ №4: Зустріч із захисником Держави


Випускник був приємно вражений змінами, що відбуваються у стінах рідної школи


Гребінківська ЗОШ №4: Зустріч із захисником Держави29 березня 2016 року у стінах Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст.№4 відбулася зустріч учнів восьмих класів із випускником школи 2012 року Величком Ярославом Ярославовичем.

Зараз Ярослав проходить службу за контрактом солдатом-інструктором ВЧА 2900 м. Житомира. На час зустрічі перебував у відпустці.

Випускник був приємно вражений змінами, що відбуваються у стінах рідної школи. Гість розповів дітям, що під час навчання мав змогу стріляти з усіх видів стрілкової зброї, управляти військовою технікою: танком Т-80, БТР, БМП, «Саксон», десантувався з парашутом із висоти 800м.

Ярослав закликав учнів старанно навчатися, займатися спортом, розвивати свої здібності, щоб мати змогу вступити до омріяних навчальних закладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська гімназія: Екскурсія на скловарне виробництво

Свого часу він був одним з найкращих спортсменів не тільки школи №4 , але й району.

На завершення зустрічі солдат написав побажання школі та учням на прапорі України, що був привезений волонтерами з передової, та сфотографувався з учнями та вчителями.

 



 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4


Схожі матеріали:
👁 1022
Категорія: Шкільний екран
Теги: захисник, школа, випускник, Величко Ярослав




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ