Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.03.2019

Як вибрати двоколісний самокат для дитини?


Критерії вибору двоколісного самоката


Самокат по праву можна назвати найбільш популярним видом транспорту у світі. Сьогодні він не просто засіб пересування, а справжній стиль життя. Купуючи двоколісний самокат для своєї дитини, ви піклуєтеся про фізичне здоров'я вашого чада, даруєте йому незабутні враження від прогулянок на свіжому повітрі. Але як правильно вибрати транспорт на двох колесах, щоб він точно підійшов дитині? В цьому Вам допоможе інтернет-магазин "Спорт Екстрим" https://sport-extrim.com/catalog/camokaty


Як вибрати двоколісний самокат для дитини?
 

Переваги двоколісного самоката

Дитячий двоколісний самокат має досить компактну ергономічну конструкцію. Багато моделей оснащені системою складання, що спрощує процес зберігання транспорту, особливо в умовах міської квартири. У складеному виді самокат зручно перевозити у багажнику автомобіля або в громадському транспорті. В порівнянні з іншими видами дитячого транспорту самокат безпечніший. Щоб освоїти катання частенько малюкам потрібне 1-2 зайняття.

Двоколісні моделі відрізняються маневреністю, здатні набрати значну швидкість руху. Вони підходять райдерам, які вже мають деякі навички управління самокатом. Такий транспорт прекрасно розвиває координацію рухів, тренує рівновагу. При катанні на самокаті задіяні м'язи і суглоби рук і ніг гонщика, при цьому навантаження розподіляється рівномірно.

Критерії вибору двоколісного самоката

Двоколісні самокати підходять дітям віком від 4 років. При виборі транспорту для дитини в першу чергу звертайте увагу на матеріал коліс. Вони можуть бути виконані з гуми або поліуретану.

Надувні колеса відмінно згладжують нерівності доріг, роблячи їзду комфортнішою.
Колеса з поліуретану стійкі до зносу і стиранню. Вони не вимагають періодичного накачування, їм не страшні гострі предмети на дорозі.

Велике значення має діаметр коліс.
 
• Самокати, оснащені колесами маленького розміру, призначені для катання по рівних покриттях. Для їзди по грунтовці, нерівному асфальту підійдуть моделі з великими надувними колесами.

• Транспорт з великими колесами, як правило, має широку платформу, на яку можна встати двома ногами.

В якості матеріалу для рами самоката виробники використовують алюміній або сталь. Такий каркас розрахований на значні навантаження, не боїться ушкоджень і деформацій. Зверніть увагу на регулювання висоти керма. Якщо вона є, то самокат буде "рости" разом з вашою дитиною, і прослужить не один сезон.

У трюкових моделях регулювання керма відсутнє. Це пов'язано з тим, що транспорту необхідно забезпечити підвищену надійність і міцність - райдер може не переживати, що самокат складеться при виконанні трюків. Трюкові самокати оснащені маленьким поліуретановими колесами розміром приблизно 100 мм. Вони служать для екстремального і агресивного катання. Високоточні підшипники трюкових моделей дозволяють на короткій відстані розвивати хорошу швидкість. Обов'язковий атрибут будь-якого двоколісного самоката - гальмо.

Моделі комплектують ножним або ручним гальмом. Тип гальма визначається в першу чергу віком малюка. Для меншої вікової групи підходять моделі з простим ножним гальмом у вигляді крила над заднім колесом. Для дітей старших самокати оснащені ручним гальмом. Усі моделі з двома колесами забезпечені підніжками стоянок для простоти парковки.

Нагадаємо, що в інтернет-магазині "Спорт Екстрим" є великий вибір не тільки самокатів. Тут також є значний вибір роликів, скейтбордів, ковзанів та багато іншої продукції для активного відпочинку.
 

Схожі матеріали:
👁 1011
Категорія: Прес-реліз
Теги: купити самокат, придбати самокат, дитина, двоколісний самокат, катання на самокаті, дитячий самокат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ