Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.02.2022

Як вибрати килим за розміром?


Вибрати найкращий килим для кімнати – це може сприйматися як справжній виклик


Вибирати килим – значить спробувати змінити характер кімнати й додати їй індивідуальності. Звісно, смаки, вподобання та потреби можуть змінюватися. Та багато дизайнерів інтер’єру вважають, що килим – це ідеальна інвестиція. Можна килим купити в Allcarpets, щоб додати нотку кольору й тепла кожній частині будинку.

Килим – це та деталь, яка мотивує вас сказати: «Яка приємна атмосфера», коли ви переглядаєте тематичний журнал. Це елемент, який завершує, заповнює, додає простору контрастів і динаміки. Вибрати найкращий килим для кімнати – це може сприйматися як справжній виклик. Та щоб кінцевий ефект був гарантований, необхідно враховувати деякі «правила». І спеціалісти Allcarpets залюбки проконсультують вас і запропонують відповідні килими з асортименту.

Як вибрати килим за розміром?

На що слід зважати при покупці?

Ви готові облаштувати нове приміщення чи хочете оновити його з прийдешньою весною? При виборі килима звертайте увагу на його розміри, матеріали, кольори та пропорції. А Та передусім варто відштовхуватися від функції приміщення. Тоді вже будемо зрозуміліше, як зорієнтуватися щодо типу килима.

  • У приміщеннях, які найбільше піддаються плямам або розливу води, варто уникати тонкого килима. Краще віддавати перевагу синтетичним тканинам, стійким матеріалам, які легко миються. Наприклад, це стосується килимів для кухні, ванної кімнати чи під столом в обідній зоні).

  • У прохолодних приміщеннях будинку можна розташувати гарний кудлатий килим із довгим ворсом. Також підійдуть варіанти або з шовку, або з візерунком і вишивкою (для спальні, коридору, вітальні).

Як вибрати килим відповідно до розміру кімнати?

Врахуйте, що занадто великий килим оптично зменшує кімнату, а замалий просто може візуально «загубитися» серед інших елементів декору. Зважайте на ці правила:

  • розташовуйте килим на відстані 60 см від стін;

  • килим має бути на 20-30 см більше, ніж розставлений на ньому предмет меблів;

  • у випадку килима для обідньої зони, важливо, щоб його край виступав на 60 см за межі столу. Це потрібно, щоб уникнути зависання на краю під час переміщення стільця, щоб піднятися зі столу.

Отже, розміри килима потрібно вирахувати ще до того, як його купити. Це важливо, враховуючи, що його функція – гармонізація простору, а не покриття/приховування негарної підлоги.

Виконуючи виміри, враховуйте всі меблі, які повинні бути в кімнаті (намагаючись уникнути надміру). Ті, які розташовані над килимом або поза ним, а не по краях. Спробуйте вимірювати простір, віддаючи перевагу здогадам або довіряючи інстинкту.

Килим насправді є одним із аксесуарів, які повинні найкраще адаптуватися до простору та мати правильні розміри. Не визначилися, що робити? Можна розстелити газету на поверхні підлоги, яку ви збираєтеся покрити, і уявіть, що це ваш килим. Це дасть вам уявлення про найбільш відповідні розміри й те, як все це поєднується в кімнаті.

Взагалі, нейтральні відтінки вічні та освітлюють кімнати. Може, ви доволі сміливі та хочете, щоб ваш будинок відображав ваш стиль? Додайте один або кілька кольорів за допомогою килима з яскравими візерунками чи геометричними мотивами, не ховаючи його занадто сильно під меблями. Це зробить інтер’єр оригінальним і підкреслить ваше почуття смаку. Бажаємо успіхів!



Схожі матеріали:
👁 452
Категорія: Прес-реліз
Теги: купити килим, килими у Києві, килим, килими на підлогу




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ