Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.08.2022

Як вибрати шпалери у 2022 році


Сьогодні легко знайти десятки видів матеріалів у широкому ціновому діапазоні та різних стилістичних напрямів.


шпалери


Вибираючи шпалери, треба звертати увагу на декоративні якості, хоча це далеко не єдиний фактор. Так, краса настінного покриття та поєднання кольорів є важливими чинниками, але перш за все треба враховувати структуру шпалер. Саме від цього залежать такі фактори, як довговічність, нешкідливість та інші особливості подібного будматеріалу. Отже, щоб зробити висновки та придбати вироби, варто визначитися з головними особливостями.

Підібрати та купити стильні шпалери ви зможете в інтернет-магазині Outletoboi. Тут можна підібрати красиву та практичну продукцію, здатну створити гідний інтер'єр. При цьому вдасться купити настінне покриття недорого, тому що ціна дуже приваблива, здатна скласти конкуренцію магазинам вашого міста.

Різновиди шпалер

Сьогодні легко знайти десятки видів матеріалів у широкому ціновому діапазоні та різних стилістичних напрямів. Зараз у тренді екологічність, тому при виборі враховуйте це. Серед популярних видів шпалер варто виділити:

  1. Паперові. Бюджетний та базовий варіант, який буде коштувати недорого. Ключові плюси — низька вартість та екологічна безпека, тому матеріали підходять для вітальні, спальні та дитячої кімнати. Серед недоліків можна виділити те, що продукція не найміцніша. Паперові шпалери не люблять вологу. У результаті клеїти такі настінні покриття на кухні немає сенсу.
  2. Вінілові. Це міцніші та практичніші в експлуатації матеріали, якщо порівнювати з попередніми. Вони коштують дорожче. Шарів у полотні два: основний та флізеліновий або паперовий. Поверхня виготовляється зі спіненого або гладкого вінілу. Для оформлення мокрої зони треба використовувати другий варіант, який не пропускає вологу. Якщо важлива повітропроникність, обирайте спінений вініл.
  3. Флізелінові. Їх виготовляють із целюлозних волокон, які пройшли під пресом. З першого погляду можна сплутати з паперовими виробами. Але відмінність складається в міцнішій текстурі та стійкості до вологи. Поверхню можна мити й фарбувати.

Вибір залежить від власних уподобань та приміщення, де будуть використовуватися настінні покриття.

Тренди 2022 року

Залишаються популярними шпалери з геометричними малюнками. Вибираючи полотна, зверніть увагу на матеріали з великими неправильними візерунками. Такі варіанти стануть стильним акцентом у сучасному інтер'єрі. Ще більш цікавим варіантом є шпалери Terrazzo. Це одна з найгарячіших тенденцій 2022 р. Настінне покриття такого типу відмінно виглядатиме не тільки у вітальні, але й у спальні. Terrazzo стане відмінним фоном для вінтажного дивана, а також знайде своє місце на кухні.

Найпопулярнішими шпалерами у 2022 р. вважаються паперові, оскільки на піку знаходиться екологічна тема. Продукція, яка не містить пластику, дозволяє стінці дихати. Такі будматеріали безпечні, не шкодять здоров’ю, бо дихають та регулюють вологу. Влучно обрати рослинний принт або з малюнками тварин. Можна підібрати шпалери, які імітують дерево. Це виглядає красиво та естетично.



Схожі матеріали:
👁 362
Категорія: Прес-реліз
Теги: шпалери




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ