Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.03.2021

Як відбувається доставка вантажів з Європи в Україну?


Автомобільний транспорт — один з найбільш зручних і недорогих, мобільних, швидких, прийнятних для багатьох замовників.


Економіка країни розвивається, зростає швидкими темпами. В України сьогодні налагоджена тісна співпраця з багатьма європейськими країнами, тому доставка вантажів з Європи в Україну — одна з найбільш затребуваних послуг, якщо говорити про послуги, що надаються логістичною компанією. Перевезення можуть здійснюватися кількома способами.

Наприклад,

  1. залізничним транспортом,
  2. авіаційним судном,
  3. автомобільним транспортом.

Автомобільний транспорт — один з найбільш зручних і недорогих, мобільних, швидких, прийнятних для багатьох замовників. Фактично, якщо стоїть питання, який вид вантажоперевезення вибрати з доставки товару з Європи, наприклад, продуктів харчування, одягу або взуття, або іншої комерційної партії вантажу, варто відразу ж вибирати автомобільну доставку. За ціною це самий гідний і найбільш прийнятний варіант.


Як відбувається доставка вантажів з Європи в Україну?

Етапи доставки

Якщо ж комерційна компанія, державна організація, приватний комерсант хочуть здійснити недорогу доставку свого товару з Європи в Україну https://es-trans.com.ua/ua/, в такому випадку потрібно звертатися до автомобільних перевезень.

  1. На початковому етапі, клієнт логістичної компанії повідомляє адресу і контактні дані відправника, який знаходиться в одній з країн ЄС.
  2. Також клієнт повинен повідомити попередню дату готовності вантажоперевезення.
  3. Наступний етап організації транспортування — це встановлення контакту між офісом вітчизняної логістичної компанії і агентами від фірми, які знаходяться в Європі. Вони-то і зв'язуються з відправником товару.
  4. Далі дистанційно перевіряється дата готовність вантажу до відправлення, уточнюється адреса відправлення, завантаження і завантаження.
  5. Підбирається необхідний транспортний засіб.
  6. Оформлюються митні документи, що виписуються спеціальні перепустки на вантажний транспорт, який повинен вийти зі складу відправника.

Фактично, всі роботи виконуються дистанційно. Агент логістичної компанії, в якій і замовляється послуга, діє злагоджено, швидко, оперативно.

Підготовлене транспортний засіб завантажується, слід митне агентство. Після оформляються всі необхідні документи на майбутню перевезення.

Цілодобовий контроль

На кожному автомобілі, що перевозить вантажі з Європи, встановлений GPS маяк. Це дозволяє оперативно відстежувати місцезнаходження вантажу. Також фахівець логістичної компанії зв'язується з водієм фури, наступного з ЄС, по телефону, дізнаючись тим самим всі подробиці пересування авто з вантажем, контролює проходження кордону ЄС — Україна.



Схожі матеріали:
👁 308
Категорія: Прес-реліз
Теги: Етапи доставки, доставка вантажів з Європи, автомобільний транспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ