Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.09.2021

Якісні та надійні пилососи пароочисники від офіційного представника


Максимальна температура та інтенсивність впливу на бруд залежать від тиску пари


Пилососи пароочисники ROWENTA являють собою пристрої, здатні виробляти і подавати на оброблювану поверхню гарячу пару під тиском. Чиста водяна пара в абсолютній більшості випадків нешкідлива для поверхонь, не представляє небезпеки для здоров'я людини і, при цьому, добре розм'якшує забруднення, вбиває мікроорганізми, нейтралізує деякі алергени, а також розправляє волокна. Тому пароочисники ROWENTA використовуються для чищення та освіження штор, м'яких меблів. Парові пилососи поєднують парогенератор і вакуумну очистку. Офіційний представник Rowenta в Україні, який гарантує якість і надійністю техніці і аксесуарів, представлених на сайті https://www.rowenta.ua/ДОГЛЯД-ЗА-ПОМЕШКАННЯМ/Прибирання-парою/c/steam%2Bcleaners. За допомогою сайту можна знайти офіційних дистриб'юторів та замовити продукцію з гарантією на ремонт і обмін за європейськими стандартами.

Паровий пилосос ROWENTA призначений для здійснення вологого прибирання в будинку. Цей вид побутової техніки генерує потік гарячої пари, який здатний видаляти навіть засохлий бруд з найрізноманітніших поверхонь.
 

Пилосос пароочисник ROWENTA
 

Пилососи пароочисники ROWENTA

Цей різновид техніки для прибирання різниться по компоновці, потужності, країні виробництва і іншим параметрам. Крім звичайних моделей парових пилососів в продажу також можна знайти парові швабри, пароочищувачі та інші різновиди. Ці прилади використовуються не тільки для обробки підлог, а й для очищення меблів, вікон, різних інших поверхонь. Виробник ROWENTA прагне пропонувати безліч моделей, що відрізняються за габаритами і продуктивності, при цьому  створюючи надійні і безпечні агрегати.

Залежно від компонування розрізняють:
 
класичні парові пилососи,
парові швабри,
ручні пароочищувачі.

Перші відрізняються великою продуктивністю, великими розмірами, високою вартістю і багатою функціональністю. У швабр набір функцій скромніший, потужність менша, проте вони займають менше місця, здатні зручно маневрувати в найтісніших просторах і доступніші за ціною. Ручні моделі призначені для обробки невеликих ділянок, чищення складних поверхонь у важкодоступних місцях.

Критерії підбору парового пилососа ROWENTA

Обов'язково слід брати до уваги компоновку і тип конструкції. Для обробки меблів і побутової техніки краще підходять ручні моделі, для чищення великих просторів зручніше підлогові парові пилососи. Також важливою характеристикою є продуктивність. Вона вимірюється в кількості пара, яка агрегат може генерувати за одиницю часу. Як правило, чим потужніший пилосос, тим вище у нього продуктивність.

Максимальна температура та інтенсивність впливу на бруд залежать від тиску пари.

Також буде не зайвим звернути увагу на:
  • ємність бака для води;
  • час нагрівання води;
  • кількість і тип доступних насадок;
  • вартість і торговельну марку.
Більшість моделей даної техніки не передбачають наявність компресора і функцію всмоктування сміття. Тому вони виконуються без мішка або будь-якого ще пилозбірника.

Вигоди покупки пилососа пароочисника ROWENTA інтернет-магазині

ROWENTA пропонує безліч різновидів даного типу побутової продукції - як ручні, так і підлогові. На всі парові пилососи інтернет-магазин встановлює найбільш вигідні для покупця ціни.

Схожі матеріали:
👁 348
Категорія: Прес-реліз
Теги: пилосос, ROWENTA, пароочисник, пилососи пароочисники, ровента




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ