Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.02.2021

Системи центрального пилевидалення


У сучасному світі, вбудовані пилососи впевнено витісняють своїх громіздких, побутових, побратимів.


У сучасному світі, вбудовані пилососи впевнено витісняють своїх громіздких, побутових, побратимів. Адже система центрального пиловидалення це і зручно, і практично, і непомітно. У всьому світі вбудовані пилососи давно заслужили визнання і це, не спроста. Вони легкі у використанні і зовсім не займають місця в порівнянні зі звичайними побутовими машинами.

Купуючи вбудований пилосос в інтернет-магазині систем центрального пиловидалення https://smartvac.com.ua/, ви економите значну кількість ваших фінансових ресурсів. Адже дрібний пил руйнує різні покриття, такі як: килимові покриття, меблі, паркет, навіть одяг, а звичайний пилосос не в силах впоратися з таким пилом. Так само система центрального пиловидалення вразить вас своїм терміном служби, термін за який ви встигнете змінити не менше п'яти побутових пилососів. Варто відзначити, що в агрегаті використовується технологія циклон, яка виключає використання різних фільтрів, які постійно доводиться чистити та мити. Пропозиція для тих, хто вміє рахувати гроші у своїх кишенях і піклується про чисте повітря у себе вдома.

 
Системи центрального пилевидалення
 

Що ж являє собою вбудований пилосос?

Розглянемо більш докладно, як влаштований цей настільки корисний в побуті пристрій:
 
✔️ основний робочий блок пилососа, який зазвичай розташовується на балконі, або в підсобному приміщенні;

✔️ пневморозетка, вмонтована в стіну, зовні виглядає як звичайна електрична розетка, служить для підключення пневмошлангу, окремі моделі оснащені спеціальною захисною кришкою;

✔️ пневмосовок, зазвичай встановлюється в приміщеннях, підлога яких покрита ламінатом, лінолеумом, паркетом або плиткою, використовується для видалення дрібного сміття, дозволяє без особливих зусиль зробити моментальну чистку, замести сміття під стіну;

✔️ пневмовихлоп, який служить для видалення шкідливого  пилу, який осідає в повітрі після прибирання приміщення, дуже компактний блок, виводиться так само на балкон або в будь-яке зручне підсобне або господарське приміщення;

✔️ внутрішні повітроводи, розташовані всередині стін, або в окремих випадках пускаються в пустотах під підлоговим покриттям, яку служать для об'єднання всієї системи пиловидалення.

При роботі з системами пиловидалення ви використовуєте тільки шланг і розетку, що значно економить місце у вашому будинку, крім того прибирання стає практично безшумним, а тяга всмоктування на кілька порядків вище ніж у звичних пилососів.

Повне видалення бруду і пилу

Повне видалення бруду і пилу до найдрібніших частинок в приміщенні — сприяє не тільки запобіганню різних захворювань, але найчастіше викликає поліпшення у людей хворих різними видами дихальних хвороб, такими як:
  • астма,
  • туберкульоз,
  • алергія.

Потужність системи центрального пилевидалення

Потужність такого агрегату, в кілька разів більше ніж у звичайного побутового пилососа, при тому, що споживання енергії залишається тим же. З огляду на те що вбудований пилосос є стаціонарним і має незалежну систему повітропроводів, ви можете замовити більш потужний агрегат, без дорогих систем автоматизації.

Збір сміття

Контейнери для збору сміття і пилу досить місткі, розміри різні від 15 до 180 літрів (залежить від конкретної моделі вбудованого пилососа). Викидати сміття з контейнера доведеться всього лише один раз в три місяці, контейнер максимально герметичний.

Ергономічні шланги

Ергономічні шланги різної довжини зроблять прибирання приміщення швидким і навіть приємною справою. Тепер не потрібно тягати за собою величезний побутової деренчить пилосос, все, що вам потрібно для прибирання — це пневморозетка, шланг і потрібна насадка, тепер ви зможете дістатися до самих недоступних місць вашого приміщення.

Шумо-захист системи центрального пилевидалення

Шумо-захист такого пилососа забезпечує комфортне прибирання навіть вночі, коли всі ваші сусіди сплять. Агрегат вбудованого пилососа рекомендується встановлювати в підсобному приміщенні, на балконі, в коморі та тому подібних місцях. Таку систему можна сміливо встановлювати як у звичайну квартиру, так і в заміський будинок.

Схожі матеріали:
👁 394
Категорія: Прес-реліз
Теги: Системи центрального пилевидалення, пилосос, вбудований пилосос




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ