Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.12.2020

Кардіореабілітація дозволяє зменшити смертність


Інфаркти, інсульти — одна з найчастіших причин смерті людей, причому досить часто це люди досить молоді.


Серцево-судинні захворювання стали бідою багатьох і багатьох людей. Інфаркти, інсульти — одна з найчастіших причин смерті людей, причому досить часто це люди досить молоді. У багатьох випадках при ранній діагностиці та правильному лікуванні небезпечного розвитку хвороби можна уникнути.

Для хворих, які перенесли інфаркти, операції на серці, що входять в групу ризику по хворобах серця, активне життя не закінчена, як заведено іноді думати. При правильній реабілітації та виконанні спеціальних підтримувальних процедур цілком можна вести повноцінне життя. Медичний Центр «ЮБІАЙ» надає медичну допомогу пацієнтам та пропонує медичні послуги, спрямовані на реабілітацію та відновлення організму після захворювань серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, онкології та інших.
 

Кардіореабілітація дозволяє зменшити смертність
 

Оскільки мета Медичного Центру  UBI — дати людям здоров'я, фахівці намагаються повністю повернути до нормального життя всіх пацієнтів, в тому числі тих, які перенесли досить важкі серцево-судинні захворювання. Для цього мало правильно провести лікування, необхідний правильно побудований курс реабілітації, відновлення життєвих сил організму, в тому числі що стосується фізичної, психологічної, медикаментозної корекції стану пацієнта.

Завданнями реабілітаційного курсу є:
  • усунення проблем з серцево-судинною системою, нормалізація тиску, поліпшення скорочувальної функції міокарда;
  • зниження рівня холестерину;
  • поліпшення фізичної активності та витривалості;
  • формування стресостійкості, усунення психологічних проблем.
Фахівці медцентру розробили та багато років успішно застосовують на практиці набір реабілітаційних програм для пацієнтів з серцевими порушеннями. Центр кардіологічної реабілітації клініки оснащений унікальними системами для проведення занять на тренажерах, що дозволяє проводити заняття на оптимальному рівні навантажень і безпечно.

У центрі кардіологічної реабілітації проходять заняття за програмами для тих, хто переніс інфаркт міокарда, для пацієнтів після операції аортокоронарного шунтування, балонної ангіопластики або стентування, для людей, що входять в групу ризику по ішемічніій хворобі серця.

Схожі матеріали:
👁 414
Категорія: Прес-реліз
Теги: смертність, реабілітація, реабілітаційний курс, Кардіореабілітація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ