Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.06.2020

Хочете придбати монолітний полікарбонат?


У чому головна перевага монолітного полікарбонату


Таку назву дістав листовий матеріал високої якості. Йдеться про форму полімеру полікарбонату. Подібний матеріал дуже поширений, як і стільниковий, а замовити його вдасться на сайті https://www.modernpl.com.ua/cat/polikarbonat/.

Монолітним полікарбонатом називають дуже відомий термопластичний полімер. Для його виготовлення потрібний напівфабрикат (спеціальні гранули). Коли такі гранули нагріваються, вони стають напіврідкими. В умовах високого тиску така маса, що була розплавлена, відливається в монолітні листи, хоча форма може бути і складнішою.

монолітний полікарбонат
 

У такого продукту є немало переваг:
  • найвищий опір удару
  • хороша звукоізоляція
  • 2-сторонній УФ захисний шар
  • висока міцність (у цьому плані матеріал перевершує акрил, а також скло)
  • безпека (руйнування не стає причиною утворення гострих осколків)
  • мала вага в порівнянні з силікатним склом
  • витримує екстремальні температури
  • рівень прозорості відповідає силікатному і органічному склу
  • важкогорючий матеріал - міра горючості Г3
І це не усі "плюси" цього товару. Він виділяється і непоганою світлопроникністю. У цьому аспекті, звичайно, програє склу, проте не дуже. Також не варто забувати про непогані теплоізоляційні властивості. Так і ні схильності до поширення полум'я, для полікарбонату характерне самозатухання.

Серед особливостей такого продукту варто відмітити прозорість, а також міцність, характерну для різних металів. Матеріал є міцним, дуже гнучким. Йдеться про дійсно легкий пластик. Нерідко останній використовується, коли треба захистити стіни будівель або банківських споруд. Відмітимо, що нерідко створюються і складні архітектурні комплекси.

У чому головна перевага такого продукту? Мабуть, в його високій міцності. Лист, який має товщину 12 мм, може зупинити кулю, випущену з пістолета. Ось чому можливе використання при склінні фасадів. Особливо це стосується висотних будівель, де робиться все, щоб люди не постраждали в результаті нещасного випадку. Подібний полікарбонат часто використовують, коли створюють антивандальную захист музеїв або магазинів.

Монолітний полікарбонат може бути використаний, коли ви намагаєтеся обладнати теплицю або зимовий сад. Тут особливе значення має невисока теплопровідність.

Схожі матеріали:
👁 617
Категорія: Прес-реліз
Теги: монолітний полікарбонат, полікарбонат, полімер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ