Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.04.2020

Колекційні фігурки Funko VYNL


Як збирати колекцію з фігурок Funko VYNL


Funko Pop - це колекційні фігурки (так-так, саме фігурки, а не іграшки).

Робляться вони у вигляді забавних, барвистих моделей різних персонажів фільмів, коміксів, ігор і навіть реальних людей.

Ці колекційні фігурки американського виробництва вже завоювали величезну аудиторію по усій земній кулі.

Як працює компанія Funko

У місяць випускається в середньому близько 300 нових товарних позицій: фігурки, брелки, кухлі. Фігурки Funko Pop, які зараз ввозяться в Україну,  усі вони виходять обмеженим тиражем, строго по попередніх передзамовленнях магазинів.

Система працює таким чином: Funko робить анонс нової колекції, збирає передзамовлення від магазинів, робить фігурки, розсилає їх і більше по цій колекції вони не робляться, а значить зробити замовлення знову не можна. Тому багато фігурок стають рідкісними і продаються іноді за великі гроші на аукціонах. Окрім класичних фігурок серії POP, компанія Фанко має ряд інших брендів, серед яких VYNL, що представлені на сайті https://funko.fans/full_catalog/funko-vynl/.


Колекційні фігурки Funko VYNL
 

Серії Funko POP

Зараз створені близько 15 серій фігурок (Marvel, Disney, Games, і так далі). У кожній серії своя нумерація. Приміром, в серію Television входять усі фігурки по серіалах, за винятком Гри Престолів, оскільки у неї окрема лінійка.

Як збирати колекцію

Фігурки випускаються невеликими накладами (звичайні 5-6 штук). На коробці зображена серія, уся серія і нумерація усіх фігурок цієї колекції. Нові колекції виходять не лише по різних фільмах, але можуть виходити і до різних сезонів серіалу, наприклад, по відомій сазі Гра престолів.

Про ексклюзиви

Ще випускаються ексклюзивні фігурки обмеженим тиражем. Зазвичай на таких коробках можна знайти стікер, який оповіщає про ексклюзивність або лімітований випуск видання.

Ексклюзивність фігурки отримують з різних причин:
  • Фігурка, зроблена спеціально для виставок, присвяченим коміксам. Приміром, для відомого на весь світ фестивалю ComicCon Funko вже багато років робить ексклюзивні фігурки.

  • Фігурка для розсилок (офіційно в Україну не поставляються).

  • Ексклюзив для магазинів. Деякі фігурки зроблені для продажу тільки в певному магазині.

  • Лімітоване видання. Тут все просто: фігурка випущена обмеженим тиражем.


Схожі матеріали:
👁 506
Категорія: Прес-реліз
Теги: Funko, фігурки, Колекційні фігурки, моделі фігурок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ