Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.04.2023

Кому та чому потрібні ортопедичні матраци?


Ортопедичні матраци функціональні та практичні, підходять практично всім


Ортопедичні матраци

Грамотний вибір матраца – непросте завдання. Від цього вибору залежить самопочуття, а у довгостроковій перспективі ще й здоров'я людини. Матрац має не просто підходити до ліжка. Необхідно правильно визначитись із його типом.

Види ортопедичних матраців

Ортопедичні матраци представлені безліччю різновидів.

По виду конструкції вони поділяються на:
  • пружинні,
  • гібридні,
  • безпружинні.
Найбільш якісним і сучасним варіантом вважаються гібридні матраци, що поєднують у собі блок мікропружин і прошарок з пружним наповнювачем. Вони функціональні та практичні, підходять практично всім.

Наповнювачем у гібридних та безпружинних матрацах можуть бути такі матеріали, як латекс, кокосова койра, вовняне або бавовняне волокно, а також високотехнологічні матеріали з ефектом «пам'яті».

Інтернет-магазин Julia-Matras https://julia-matras.com пропонує широкий асортимент виробів, що відповідають усім вимогам безпеки та комфорту.

Кому потрібні ортопедичні матраци

Вибір матраца залежить від кількох параметрів: вік, вага та стан здоров'я людини.
 
✔️ Новонародженим дітям потрібні дуже жорсткі матраци. Найкраще придбати дитячий матрац із наповнювачем із кокосового волокна. Це потрібно для правильного формування хребта дитини.

✔️ Дітям та підліткам також дуже корисно спати на жорстких ортопедичних матрацах. Найкраще вибрати гібридний матрац відповідного розміру. Формування хребта закінчується лише після 20-25 років, тому цю пораду можна застосувати також для молодих людей.

✔️ Люди, старші 25 років, можуть спати на жорстких матрацах або вибрати модель середньої жорсткості. В даному випадку вибір залежить від стану здоров'я та ваги. Ортопедичний матрац необхідний при деяких захворюваннях опорно-рухового апарату. В даному випадку найкраще проконсультуватися з фахівцем для правильного вибору, оскільки жорсткість матраца, що рекомендується, відрізняється при різних захворюваннях. Людям, які мають зайву вагу, також потрібний жорсткий матрац підвищеної щільності.

✔️ Для людей віком понад 50 років жорсткі матраци не підходять. Найкраще вибрати м'який матрац або звернути увагу на моделі середньої жорсткості.

✔️ Якщо людина веде активний, рухливий спосіб життя, відчуває регулярні фізичні навантаження - йому підійде жорсткіший матрац.

Крім цього, варто звертати увагу на гіпоалергенність наповнювача. Можливо, варто звернути увагу на відгуки про різні моделі.

Підібрати матрац правильно нелегко, але грамотний вибір зробить сон більш здоровим та повноцінним, а життя – комфортним.

Схожі матеріали:
👁 244
Категорія: Прес-реліз
Теги: Ортопедичні матраци




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ