Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2023

Корисні перекушування та готові сніданки


Гранола “Гарбуз та яблуко” – це унікальний продукт


гранола “Гарбуз та яблуко”

Чи буває у вас таке, що, прокинувшись вранці і поспішаючи на роботу, ви забуваєте поснідати, а на роботі, щоб перекусити купуєте шкідливі продукти в магазині?

Для того, щоб такого не траплялося, найкраще мати вдома смачний, готовий сніданок, який подарує насиченість на довгий час та корисний перекус, який легко взяти з собою на роботу, навчання чи поїздку. Ідеальним варіантом в обох випадках є гранола “Гарбуз та яблуко”, яка не тільки дуже корисна, а й неймовірно смачна. Придбати її можна в інтернет-магазині Herbals-ua.com.

Що таке гранола “Гарбуз та яблуко”

Гранола “Гарбуз та яблуко” – це унікальний продукт. Вона складається лише з натуральних інгредієнтів, серед яких:
  • гарбуз,
  • яблуко,
  • насіння льону,
  • амаранту,
  • м'якоть кокосу,
  • овес,
  • пшоно,
  • мед, та ін.
Солодощі гранолі “Тарбуз та яблуко” надає мед. Виробник відмовився від використання цукру та різних сиропів, які часто можна зустріти у складі граноли на полицях супермаркетів. Завдяки цьому гранолу можна їсти дітям, діабетикам, вагітним жінкам та людям похилого віку. Її можна використовувати у вигляді перекусу для спортсменів, адже у складі граноли є велика кількість рослинного білка та корисних жирів.

Із чим куштують гранолу “Тарбуз та яблуко”

Гранола "Гарбуз та яблуко" є готовим продуктом, а тому нею можна приємно похрумтіти вранці або на роботі, заваривши собі кухоль улюбленого чаю.

Як готується гранола “Торба та яблуко”

Для приготування граноли використовуються натуральні та якісні продукти, які купуються у перевірених постачальників. Гарбузи та яблука для граноли висушують на низьких температурах, що дозволяє зберегти в них усі вітаміни та мікроелементи. Для того, щоб гранола була корисною і в той же час неймовірно смачною, до неї додають м'якоть кокосу, мед. Всі додані інгредієнти запікаються, що надають гранолі аромат і приємний хрускіт, який сподобається як дітям, так і дорослим.

Що можна використовувати на перекус замість граноли

Звичайно, гранола – це дуже смачно та корисно, але часом хочеться різноманітності у своєму харчуванні. При перекушування можна з'їсти натуральний гіркий шоколад без цукру або горішки в шоколаді, поласувати активованими горіхами, насінням або сушеними ягодами. Дані продукти багаті на корисні речовини і стануть відмінним доповненням до будь-якого прийому їжі. Тримаючи упаковку гіркого шоколаду без цукру на роботі, голод ніколи не застане вас зненацька.

Схожі матеріали:
👁 231
Категорія: Прес-реліз
Теги: гарбуз, Гранола, яблуко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ