Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.01.2017

Кращі серед кращих


Учасники ансамблю танцю "ФАНТАЗІЯ” зайняли призові місця на Міжнародному фестивалі


Кращі серед кращихУже традиційно ансамбль народного танцю "Фантазія" Гребінківського РБК закінчує навчальний рік, беручи участь у конкурсних фестивалях.

Це, безумовно, дає можливість дітям позмагатися і продемонструвати свій рівень хореографічної підготовки серед інших юних танцюристів, адже все пізнається у порівнянні.

Громадська організація Арт-Центр , що є організаторами багатожанрових фестивалів, запросила ансамбль народного танцю "ФАНТАЗІЯ" для участі у Міжнародному фестивалі-конкурсі "Все починається з любові", що проходив у місті Києві 17 грудня.

Цього разу учасники молодшої (6-9 р.) і середньої(12-14р.) груп ансамблю спробували свої сили у номінації "Народний танець". За оцінками журі, серед сорока хореографічних колективів з різних куточків України, "ФАНТАЗІЮ" відібрали у трійку найкращих колективів фестивалю. А в неї входили ансамблі з міст: Львів, Донецьк, Гребінка (приємно,чи не так... ?).

Оцінювання було суворе: бали знімали навіть за загублене взуття чи елемент костюма під час виконання номеру. Та все-таки головними критеріями оцінювання були: технічний рівень виконання, композиційна побудова номера, його оригінальність, акторська майстерність, відповідність костюмів.

Нашими головними конкурентами у номінації "Народний танець" був колектив з м. Львів, якому "Фантазія" поступився лише декількома балами у номінації “Сценічні костюми”.

До складу журі входили видатні діячі хореографічного мистецтва з різних видів хореографії (народної, сучасної, естрадної, бальної, класичної). За "круглим столом", що проходив для керівників колективів, при обговоренні, "Фантазія" отримала схвальні відгуки від усіх членів журі,, за хореографічний рівень підготовки дітей та цікаві балетмейстерські постановки.

Зайнявши призові місця на Міжнародному фестивалі, учасники ансамблю танцю "ФАНТАЗІЯ” в черговий раз довели свою якісну хореографічну підготовку, яку здобули під час занять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято української пісні в с. Тарасівка

Також 15 грудня 2016 року був проведений Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії імені Павла Вірського. Він є унікальним за своїми масштабами, розмірами та кількістю учасників. На сьогоднішній день залишилось лише два конкурси такого масштабу. Це Міжнародний конкурс піаністів пам'яті Еміля Горовіца та Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії імені Павла Вірського, який проводиться раз на три роки.

Цьогоріч, як найкращий колектив з Полтавської області був відправлений на конкурс колектив "ФАНТАЗІЯ".

"Дуже приємно, що саме ми придставляли Гребінку у такому серйозному конкурсі, як Всеукраїнський фестиваль народної творчості імені Павла Вірського.Це був лише 1 етап цього конкурсу, чекаємо ще 2 та 3, сподіваємося на перемогу "Фантазія" починала з маленького колективу 10-12 учнів, а зараз стала потужним хореографічним колективом з кількістю 85 учнів", - говорить Ірина Онищенко, керівник танцювального колективу "Фантазія”.

Схожі матеріали:
👁 973
Категорія: Прес-реліз
Теги: ансамбль танцю, Гребінка, фестиваль. Фантазія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ