Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.01.2023

Кращі ультрапортативні офісні проектори за версією Всі ціни


Ультратонкий проектор високої яскравості ідеально підходить для роботи у приміщеннях із інтенсивним освітленням


У сучасних офісах та установах проектор вже багато років є одним із основних елементів обладнання — можливість виведення презентацій, діаграм чи інших мультимедійних матеріалів на великий екран безперечно полегшує проведення нарад чи тренінгів та ефективну передачу інформації. Однак вибір проекторів настільки великий, що у користувачів можуть виникнути проблеми з вибором пристрою, який ідеально підходить під їх потреби, проте є ключові особливості та параметри, на які варто звертати увагу при покупці компактного проектору (порівняти ціни).

Vivitek DX283-ST

Vivitek DX283-ST - це чудовий проектор з широкими можливостями та за доступною ціною. Як і належить мультимедійній техніці для офісу, у проектора компактні розміри та легка конструкція (всього 2.6 кг), що дозволяє легко переміщати його по різних кабінетах і приміщеннях. Також проектор можна брати на виїзні заходи.


Optoma HD28e
 

За основу при створенні техніки використано технологію BrilliantColor. Це забезпечило моделі яскравість на рівні 3800 ANSI лм та 25000:1 контрастності. Зображення може мати максимальну діагональ 120", зберігаючи при цьому оригінальну роздільну здатність XGA (1024 x 768).

Ці ультрапортативні проектори мають функцію 3D, динамік із потужністю 5 Вт, а також цифрові та аналогові інтерфейси для підключення будь-яких периферійних пристроїв.

Термін роботи лампи становить 10000 годин (в режимі Dynamic Eco). Загалом, це надійна та енергоефективна модель проектора, для тих хто цінує результативність та ефективність своїх інвестицій.

Optoma HD28e

Ультратонкий проектор високої яскравості ідеально підходить для роботи у приміщеннях із інтенсивним освітленням. Особливістю моделі стала технологія "Дивовижні кольори" завдяки якій, картинка на екрані має таку ж яскравість і перенесення кольорів як і в кращих смартфонах.


Optoma HD28e
 

Завдяки акценту на якість зображення, офісна техніка стане ефективною не лише для презентацій, а й для перегляду мотиваційних фільмів, проведення відеоконференцій, а також просто для тимбілдингу.

Проектор має низьку затримку виведення сигналу, тому може використовуватися як екран для ігрових консолей.

Максимальний показник вихідного сигналу – 1080p. Проектор пропонує 1920x1080 зображення, підтримує функцію 3D і має показники контрасту 30000:1. Висота пристрою 108 мм, а вага 2.5 кг.

Epson EF-11 (V11HA23040)

Якщо хочете купити ультрапортативний проектор із мінімальною вагою, модель Epson EF-11 – те, що вам потрібно. Техніка важить лише 1.2 кг, а її товщина склала всього 6.5 см.

Мініатюрний проектор, незважаючи на свою конструкцію, оснащений усім необхідним функціоналом і здатний створити зображення практично на будь-якій поверхні. Контент може відображатися зі смартфона, потокових плеєрів, консолей, комп'ютерів та вбудованого Miracast. Є корекція трапецеїдальних спотворень.


Epson EF-11 (V11HA23040)
 

Незважаючи на помірні габарити самої техніки, зображення, що проектується, досягає 150 дюймів. На поверхні є мінімальна кількість кнопок для керування, щоб не заплутати користувача. Коефіцієнт контрастності 2500000: 1 забезпечує глибокий чорний колір і чіткі деталі в темних областях. Технологія 3LCD від Epson робить проектор втричі яскравішим у порівнянні з DLP-проекторами.

Всі відібрані моделі, як і належить ультрапортативним проекторам, мають мінімальний рівень шуму під час роботи, високий рівень мобільності та універсальність при підключенні до різних гаджетів.



Схожі матеріали:
👁 359
Категорія: Прес-реліз
Теги: Epson, Мініатюрний проектор, Ультратонкий проектор, проектор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ