Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.01.2014

Кременчуцькі транспортні міліціонери затримали чоловіка, який демонтував деталі з залізничної колії


На ст. Ромни затримали безробітного який демонтував деталі верхньої будови колії


Кременчуцькі транспортні міліціонери затримали чоловіка, який демонтував деталі з залізничної колії

Працівники патрульної служби лінійного пункту міліції на ст. Ромни при відпрацюванні території обслуговування затримали безробітного 54-річного місцевого жителя, який демонтував деталі верхньої будови колії.

У громадянина міліціонери вилучили 3 підкладки ДУ-43 та 12 колійних костилів, які знаходились у поліетиленовій господарській сумці. Як з’ясували правоохоронці, дані деталі чоловік викрав із залізничної колії щоб в подальшому здати їх до пункту прийому металобрухту, а отримані грошові кошти використати на власні потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко: Янукович — мій персональний суперник

«Співробітники лінійного відділу постійно проводять заходи щодо запобігання та виявлення злочинів, пов’язаних із розукомплектуванням залізничного обладнання, адже безпека руху залізничного транспорту є одним з найважливіших завдань у діяльності транспортної міліції», – повідомив начальник лінійного відділу на ст. Кременчук Геннадій Самойленко. – Відносно громадянина розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Зараз проводиться досудове розслідування. Сума завданого матеріального збитку на даний час встановлюється.

А правоохоронці вкотре нагадують, що залізниця є місцем підвищеної небезпеки. На ній здійснюється перевезення людей та вантажів, інколи небезпечних, і будь-яке несанкціоноване втручання до залізничного обладнання може призвести до непередбачуваних наслідків – травмування чи загибелі людей.

Ігор Гольцов
помічник начальника ЛВ на ст. Кременчук
по взаємодії з громадкістью та ЗМІ


Схожі матеріали:
👁 937
Категорія: Актуально
Теги: колія, Ромни, деталі, міліція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ