Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.03.2016

Лубенщина попрощалася із загиблим захисником


Руслан Марченко народився 27 січня 1978 року в с. Михнівці Лубенського району


Лубенщина попрощалася із загиблим захисником«Усі три втрати – Мальцев, Ярешко та Марченко – у нашому батальйоні від заборонених мін. Того дня, 11 березня, коли Руслан Марченко був на чергуванні спостерігачем, розпочався великий мінометний обстріл. Одна із мін не потрапила на землю, а, зачепившись за дерево, розірвалася в повітрі…

Руслан загинув під час виконання своїх обов’язків. Я знав його лише 4 дні», – розповів помічник командира з правової роботи Геннадій Пенделяк.

Руслан Марченко народився 27 січня 1978 року в с. Михнівці Лубенського району. Навчався у Михнівській школі, потім – у Вовчицькому ліцеї, Полтавському педагогічному інституті, які закінчив з відзнаками. Майже рік пропрацював учителем історії та географії на Дніпропетровщині. У 2004 році закінчив аспірантуру та працював у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Авдіївкою загинув ще один Полтавський герой АТО

Має сина Олексія. Із 1 червня 2015 року воював у складі 16 ОМПБ.

16 березня під Авдіївкою снайпер вбив ще одного нашого земляка — Олега Перепилятника, бійця 16 ОМПБ, родом із села Тимофіївки, Гадяцького району.

 


Схожі матеріали:
👁 1080
Категорія: Актуально
Теги: АТО, Руслан Марченко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ