Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.05.2015

Лубенська ОДПІ: «Пульс» - надійний посередник та гарант захищеності платників податків


Протягом 2015 року опрацьовано 3 звернення представників бізнесу та громадян Лубенщини


Лубенська ОДПІ: «Пульс» - надійний посередник та гарант захищеності платників податківПротягом 2015 року опрацьовано 3 звернення представників бізнесу та громадян Лубенщини. Телефонні звернення, які надійшли від платників податків, торкалися питань здачі звітності та роботи центру обслуговування платників. Нарікання на діяльність ЦОП виявилися безпідставними і в ході розгляду заяв не підтвердилися.

 Нагадуємо, що громадяни отримують відповіді на поставлені питання протягом 1-3 х днів, у окремих випадках цей термін може бути подовжено до 15 днів.  Всі звернення, направлені до сервісу «Пульс» розглянуті вчасно та в повному обсязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільше елеваторних потужностей – на Полтавщині

 «Пульс» - це інтерактивний сервіс ДФС України, за допомогою якого приймаються звернення від платників податків з податкових та митних питань. Поскаржитися на неправомірні дії або бездіяльність працівників ДФС, оперативно вирішити суперечливі питання, які відносяться до компетенції відомства, можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.
 
Інформаційно-комунікаційний сектор Лубенської ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 1010
Категорія: Актуально
Теги: Лубенська ОДПІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ