Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.07.2016

«Лубнитеплоенерго» звертається до споживачів


Споживачам, що мають заборгованість, маємо роз’яснити наступне


«Лубнитеплоенерго» звертається до споживачівПідприємство «Лубнитеплоенерго» звертається до споживачів послуг теплопостачання, та нагадує, що гарантоване надання послуг взаємопов’язане із своєчасною оплатою. Але, наразі, склалась ситуація, коли одні споживачі вчасно та в повному обсязі сплачують за отримані послуги, а інші – користуються ними безоплатно, отже, за кошти своїх сусідів.

Прагнення підприємства притягнути до відповідальності злісних неплатників, мабуть, має підтримувати переважна більшість добросовісних споживачів, оскільки накопичення заборгованості не дає змоги підприємству вчасно розраховуватись за використані енергоносії та якісно проводити ремонтні роботи, а значить забезпечувати якість послуг.

Для погашення заборгованості за природний газ та отримання коштів для виконання заходів по підготовці до опалювального періоду підприємство вимушене звертатись до суду для примусового стягнення боргу за послуги опалення квартир та місць загального користування.

Споживачам, що мають заборгованість, маємо роз’яснити наступне. При вирішенні питання стягнення заборгованості за послуги теплопостачання у судовому порядку, боржник крім суми боргу буде зобов’язаний сплатити судовий збір, сума якого з 01.09.2015 року становить 1,5% від суми заборгованості, але не менше одного розміру мінімальної заробітної плати, ( на даний час це 1378 грн) та додатково сплатити виконавчий збір в розмірі 10 % від суми заборгованості з урахуванням судового збору. Тож радимо боржникам не нашкодити собі та добровільно погасити заборгованість і в подальшому не допускати накопичення боргів.

Підприємство з розумінням ставиться до кожного, хто опинився в скрутному становищі, та пропонує для уникнення збільшення суми заборгованості на суму судового збору та виконавчого збору в найкоротший термін укласти з підприємством договір реструктуризації заборгованості.

За інформацією, щодо нарахування оплати послуг, а також стосовно укладення договору реструктуризації заборгованості звертатись за тел.(05361) 737-27; 724-52, та за мобільним телефоном (050)325-44-06. Заключення договору дасть можливість розстрочити сплату заборгованості протягом строку на який укладено договір реструктуризації.

Колектив нашого підприємства щиро вдячний абонентам за своєчасну оплату наданих послуг, а також сподіваємось на подальшу співпрацю та розуміння важливості своєчасності проведення розрахунків.
 
 Адміністрація ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго»


Схожі матеріали:
👁 1117
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: споживачі, Лубнитеплоенерго




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ