Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.05.2021

Маркетинг впливу - оптимальне рішення для просування бізнес-проекту в світовій мережі


Що таке маркетинг впливу?


Маркетинг впливу швидко завойовує нішу електронної комерції, і це абсолютно природно. Цей новий інструмент просування вже став трендом, що забезпечує істотний приріст прибутку для безлічі компаній. Агенція інтернет-реклами Аd Space https://www.adspace-marketing.com/ завжди допоможе вам у послугах онлайн маркетингу.

В силах компанії:
  • створювати та модерувати сайти,
  • професійно контролювати контекстну та таргетовану рекламу,
  • створювати унікальний та сильний контент.
Розглянемо кілька успішних прикладів маркетингу впливу та основні причини його ефективності.
 

Маркетинг впливу
 

Що таке маркетинг впливу?

Авторитет (лідер думок) - це людина або компанія / бренд, активно використовують соцмережі для самопросування (самопіару). Як правило, подібні люди й / або компанії вже досить відомі цільової аудиторії.

Молоді бренди, які не можуть похвалитися подібною популярністю, знаходять таких лідерів думок і пропонують їм співпрацю, перетворюючи їх в агентів впливу. Такий агент, як правило, просуває молоді бізнес-проекти, просто радячи їх своїм передплатникам. І це не виглядає як реклама.

Вкрай важливо знайти лідера думок, який буде корисний саме для вашого бізнес-проекту. Наприклад, технічний блогер навряд чи зможе ефективно рекламувати одяг для спортсменів. Потрібний вам агент впливу повинен бути досить обізнаний в тематиці вашого бізнес-проекту.

Такий агент впливу ближче до вашої цільової аудиторії, і його / її думку може підняти рівень довіри до бренду, продукту / послуги з боку нових покупців. Це допоможе вам охопити більшу аудиторію. Подібна модель реально працює, і багато компаній вже завоювали популярність саме завдяки маркетингу впливу.

Навіщо вам маркетинг впливу

Багато брендів успішно співпрацюють з різними знаменитостями, і це приносить плоди. У чому причина успіху? Не секрет, що люди схильні довіряти своїм кумирам і просто відомим людям. І це краще, ніж звичайна реклама, оскільки лідери думок просто рекомендують ваші товари. Як уже зазначалося, це не повинно бути схоже на рекламу.

Звичайно, необхідно враховувати і той факт, що багато ваших конкурентів вже користуються послугами лідерів думок. Ось чому слід заздалегідь опрацювати власну маркетингову стратегію.

Маркетинг впливу реально працює

У світі реклами немає нічого сильнішого потрібного слова. Статистичні дані великих агентств говорять про те, що більше 90% клієнтів схильні довіряти відгуками / рекомендацій більше, ніж звичайній рекламі.

Даний факт доводить ефективність маркетингу впливу. Він здатний істотно просунути ваш бізнес.

Соціальні мережі

Можна з упевненістю сказати, що сьогодні багато брендів просувають свої продукти, роблячи основний упор саме на соцмережі. Це пояснюється великою популярністю подібних платформ серед інтернет-користувачів.

Власний сайт вже не гарантує зростання прибутку та інтересу до вашого продукту. Необхідно виявляти достатню активність в соцмережах.

Крім додаткового інтересу до вашого продукту, активність в соціальних мережах збільшує рівень довіри. Люди, як правило, довіряють брендам, які мають сторінки в декількох соціальних мережфх. Звичайно, це за умови, що сторінки щодня оновлюються і містять релевантну інформацію, яка завжди доступна.

При дотриманні цих умов лідери думок допоможуть зробити ваш продукт популярним. Головне, не помилитися у виборі.

Клієнтам це необхідно

Як компанії залучали клієнтів раніше? ТВ, радіо та журнали були основними каналами просування продукту.

З розвитком мережі Інтернет люди почали використовувати її для спілкування і просування своїх ідей. Телебачення і радіо вже устаріло. Але це не означає, що ніхто не дивиться телевізор, але колишньої довіри до теле- і радіо рекламі вже немає.

Ефективна кампанія маркетингу впливу вимагатиме певних витрат, щоб залучити до роботи потрібних агентів впливу. Але гра варта свічок. Аудиторія соціальних мереж зростає, а ефективний маркетинг впливу забезпечує істотну перевагу в цьому середовищі.

Простота SEO

Як і у випадку з інтернет-сайтами та додатками, вам необхідно оптимізувати механізм пошуку, щоб ваше програмне забезпечення вийшло на перші позиції в пошуковій видачі Google.

Маркетинг впливу може допомогти вам в цьому. За допомогою лідерів думок ви зможете збільшити кількість показів і зовнішніх посилань, забезпечивши тим самим пошукову оптимізацію вашого сайту. Це основа SEO.

Відстеження

Необхідно постійно відслідковувати свої маркетингові кампанії. В іншому випадку немає сенсу їх запускати. Сьогодні соціальні мережі можуть забезпечити вас спеціалізованими інструментами для вимірювання коефіцієнта конверсії та рентабельності інвестицій (ROI). Є кілька основних показників, на які слід звернути особливу увагу. Наприклад, кількість відвідувань, відгуки і активність в соціальних мережах.

Схожі матеріали:
👁 764
Категорія: Прес-реліз
Теги: seo, маркетинг, сайт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ