Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.12.2022

Мінімальні інвестиції в мийку самообслуговування


Для відкриття мийки самообслуговування під ключ не потрібно вибудовувати повноцінну будівлю, достатньо лише зробити навіси


Мийка самообслуговування, автомийка, мийка для авто

Нещодавно мало хто знав про існування мийок самообслуговування для автомобілів, за винятком тих, хто любить подорожувати Європою.

Раніше вважалося, що така технологія розраховується тільки для країн із теплим кліматом, при цьому не враховувалися холодні зими, тому цей проект уже був свідомо провальним. Така думка визнавалася доти, доки  не встановили першу таку мийку для машин в найшій країні. Результат змусив замислитись, оскільки протягом першої зими в чергу вишиковувалося як мінімум 20 машин. З того часу мийки самообслуговування стали встановлювати у різних містах по кілька штук.

Така послуга користується великою популярністю серед автолюбителів через низьку вартість. Єдиний нюанс полягає у самостійному обслуговуванні. Для миття власного автомобіля пропонується скористатися штатним мийним обладнанням, при цьому оплата здійснюється щохвилини. В результаті, якщо водій упорається швидко, він менше заплатить.

Мийки самообслуговування охоплюють весь спектр автолюбителів. Такими послугами можуть скористатися і ті, хто любить мити свою машину сам, не довіряючи цю справу стороннім, і ті, у кого немає можливості регулярно платити за просте миття по 200-500 грн.

Головною перевагою автомийки самообслуговування є менша витрата зусиль та вкладень інвестицій на її відкриття, що не скажеш про звичайні ручні або автоматичні мийки.

Для відкриття мийки самообслуговування під ключ не потрібно вибудовувати повноцінну будівлю, достатньо лише зробити навіси, які захистять мийні пости від випадання опадів. Іншими словами - це тимчасова споруда, що розміщується на орендованій землі.
 
Мийка самообслуговування, автомийка, мийка для авто
 

Що краще: оренда боксу чи його будівництво?

Якщо є власні кошти і їх нікуди витратити, то краще вкластися в будівництво боксу, бо це нерухомість, яку завжди можна продати. Щоправда, цих цілей знадобиться значна сума і дуже багато дозвільної документації.

Для швидкого старту проекту бокс найкраще орендувати. Щоправда, є сенс дізнатися: чому в колишніх його господарів не склався бізнес. Адже, якщо автомийка працювала і приносила дохід, то був сенс її закривати. Тому, щоб убезпечити себе від участі у явно збитковому проекті, потрібно отримати всю інформацію, що стосується цього питання.

І насамкінець: успіх заходу повністю залежить від розташування об'єкта, якості обладнання та професіоналізму персоналу. Це і є три найважливіші складові успіху.

Схожі матеріали:
👁 223
Категорія: Прес-реліз
Теги: автомийка, Мийка самообслуговування, мийка для авто




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ