Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.04.2023

Мисливська оптика що пропонує 2023 рік в Україні


Технології нічного бачення що увірвалися на цивільний ринок в 2010-их буквально перевернули світ полювання


Мисливська оптика


З початку 2000-х років відбувся справжній революційний перехід, особливо в цифрових технологіях, який не залишив без уваги і сегмент спостережної оптики для полювання. Зменшення розмірів камер дозволило використовувати їх в біноклях, зорових і підзорних трубах. Технології нічного бачення що увірвалися на цивільний ринок в 2010-их буквально перевернули світ полювання. Любителі промислу отримали в руки цілий ряд переваг. Спочатку величезний цінник відлякував переважну кількість потенційних покупців, але слава, як говоритися – бігла попереду паровоза, викликаючи жвавий інтерес все у більшої кількості мисливців. 

Час не стояв, і як грім серед ясного неба розбурхала уми любителів активного відпочинку з рушницею на перевагу, появою тепловізійної наглядової і тактичної оптики. Стрімке здешевлення технологій сколихнуло ринок масою пропозицій за доступними цінами. Військові технології в цивільному сегменті не залишили жодного шансу навіть самим обережним представником тваринного світу.

На українському ринку окремо варто виділити  інтернет-магазин мисливської оптики Opticstore. Компанія з офісом в центрі Києва має величезний склад продукції. Дилерські контакти з багатьма виробниками та прямі закупівлі обладнання не змушують ломити ціну, особливо в реаліях 2023 року. 

Оптика для полювання, що можна вибрати

  • Оптичні та коліматорні приціли для полювання вдень

  • Приціли нічного бачення і тепловізори для темного часу доби

  • Біноклі, монокуляри та зорові труби для швидкого пошуку

  • Далекоміри для підвищення точності стрільби та ін.

На сьогоднішній день ми маємо вкрай ефективні інструменти для пошуку і стрільби по трофеям в будь-який час дня і ночі, незважаючи на пору року. Любили традиційних видів полювань можуть обирати оптику всіх мастей і калібрів на будь-який смак. Маса нових виробників з піднебесної заполонила ринок недорогою, але якісної продукцією. Вартість біноклів для пошуку, оптичних і коліматорних прицілів істотно знизилася. дозволяючи розгулятися на широку ногу за осудні гроші.

Так само і з тепловізійною і нічною оптикою. З кожним роком з-за появи великої кількості новинок, від різних виробників, ціни на морально застаріле обладнання летять вниз, роблячи їх доступними для масового сегменту ринку. Але навіть тепловізори або прилади нічного бачення випуску трьох або п'ятирічної давнини гарантовано підвищать якість і результативність будь полювання.



Схожі матеріали:
👁 377
Категорія: Прес-реліз
Теги: Технології нічного бачення, оптика, оптика для мисливства, Мисливська оптика




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ