Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.03.2024

Морський безпілотник Exail DriX 0-16 може перебувати 30 днів в автономному плаванні


Безпілотник DriX 0-16 може нести та розгортати різні корисні вантажі


Морський безпілотник Exail DriX 0-16

Компанія Exail, постачальник рішень автономних пристроїв, презентувала безпілотний морський апарат DriX 0-16. Безпілотний човен був розроблений для тривалих операцій, він може залишатися в автономному режимі до 30 днів.

Безпілотник DriX 0-16 може нести та розгортати різні корисні вантажі. DriX 0-16 оснащений гібридною силовою установкою, резервованою архітектурою, системами зв'язку, а також має можливість виявлення та уникнення перешкод за допомогою штучного інтелекту. Він пропонує високий рівень надійності, оперативної ефективності та нові багатоцільові можливості для автономних операцій у морі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільший у світі вантажний літак Windrunner, завдовжки 108 метрів

Універсальна платформа Exail дозволяє запускати та відновлювати широкий спектр підводних засобів, таких як дистанційно керовані буксовані оглядові транспортні засоби, а також автономні підводні апарати. Гондола, розташована під поверхнею, може приймати широкий спектр корисних навантажень, таких як глибоководні багатопроменеві ехолоти, а також донні профайлери або системи акустичного підводного позиціонування та зв'язку.

Морський безпілотник Exail DriX 0-16

Дрон DriX 0-16 також придатний для наукових та гідрографічних обстежень на всій глибині морів та океанів, геофізичних обстежень, а також огляду підводної інфраструктури, які можуть вимагати розгортання кількох роботів.

Схожі матеріали:
👁 152
Категорія: Технології
Теги: безпілотник, БПЛА, морський дрон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ