Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.12.2017

На гостину в «Теремок»


Присутні переглянули інтегроване заняття в старшій групі «Барвінок», «Хочу до школи»


На гостину в «Теремок»Соціально-політичні зміни в житті суспільства і необхідність підготовки до них дітей, починаючи з дошкільного віку, зумовили посилення інтересу  суспільства до соціальних аспектів вихвання дітей.

Одним з пріоритетних завдань дошкільного і шкільного виховання і навчання є збереження і зміцнення здоров’я дитини: фізичного, психічного, духовного.

На сьогодні ми і наші діти живемо в мінливому і дуже нестабільному світі, де постійно трансформуються соціальні структури. Непроста ситуація останні роки спостерігається в різних ланках освітньої системи, зокрема і в нашій дошкільній, і тому проблема розвитку базових якостей дитини старшого дошкільного віку є актуальною для українського суспільства з огляду на його розвиток в контексті якісних змін.

«Розвиток базових якостей особистості дитини, необхідних для успішного шкільного навчання». Так звучала тема науково-теоретичного семінару-практикуму вихователів, директорів ЗДО та вчителів початкових класів Гребінківського району, який відбувся на базі ЗДО «Теремок» 1 грудня 2017 року.

Присутні переглянули інтегроване заняття в старшій групі «Барвінок», «Хочу до школи», де були залучені не лише вихователі, а й старші учні 8 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, колишні випускники садочку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №1: Новий рік

За темою семінару «Особливості випускника дитячого садка» виступила методист РМК Холодова Т.М.

Семінар обговорювали у дружній, властивій для дошкільників, атмосфері. Тема семінару актуальна, особливо в наш час, коли суспільство потребує компетентних і розумних молодих людей, і тому ЗДО виступає своєрідним посередником між вузьким родинним колом з якого виходить малюк (дитина) і незнайомим світом, до життя в якому він має незабаром долучитися. Тому в умовах сучасного суспільства ЗДО визначається як важливий суспільний інститут розвитку, виховання, навчання дітей дошкільного віку.

Творчим стержнем організації життєдіяльності у ЗДО є особистісний розвиток кожної дитини, вищим рівнем досягнень якої на цьому етапі дитинства стає дошкільна зрілість. 

 

На гостину в «Теремок»

 

На гостину в «Теремок»

 

На гостину в «Теремок»

 

На гостину в «Теремок»

 

На гостину в «Теремок»

 

На гостину в «Теремок»
 

Районний методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 977
Категорія: Шкільний екран
Теги: теремок, Гребінківщина, Барвінок, заняття




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ