Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.02.2015

На Південній залізниці правоохоронці затримали хулігана


Пасажир одного із електропоїздів, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав тілесні ушкодження працівникові залізниці


На Південній залізниці правоохоронці затримали хуліганаПасажир одного із електропоїздів, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав тілесні ушкодження працівникові залізниці. Транспортні міліціонери затримали зловмисника та встановили, що той до того ж ще перебував у розшуку.

6 лютого пізно ввечері до працівників лінійного пункту міліції на ст. Прилуки звернувся 28-річний помічник машиніста одного із приміських потягів.

Заявник повідомив, що при під’їзді до станції в останньому вагоні електропоїзда він звернув увагу на одного із пасажирів, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чолов’яга вів себе зухвало - голосно розмовляв, чіплявся до інших громадян. Коли ж працівник залізниці зробив йому зауваження, той у відповідь вдарив його в обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кава готується, поки ми в ліжку

Транспортні міліціонери по гарячих слідах затримали зловмисника та встановили, що він при цьому ще розшукується Суворовським МВВС України в м. Херсон. Причина розшуку – засуджений до кримінального покарання не пов’язаного з позбавленням волі. 52-річний мешканець м. Херсон був відсутній за місцем проживання з невідомих причин. Про затримання чоловіка було повідомлено ініціатора розшуку.

Наразі зловмиснику доведеться відповідати ще й за ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство), санкцією якої передбачено максимальне покарання у вигляді обмеження волі строком до п’яти років.
 
Прес-служба УМВС України на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 922
Категорія: Актуально
Теги: залізниця, Прилуки, міліція, Засуджений




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ