Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.03.2013

На Полтавщині підприємця оштрафували за поширення інформації, що вводить в оману


Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України оштрафувала ФОП Кузьменка С.О.


На Полтавщині підприємця оштрафували за поширення інформації, що вводить в оману

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення  Антимонопольного комітету України оштрафувала ФОП Кузьменка С.О. на 5 тис. грн за поширення інформації, що вводить в оману.

Як встановило Відділення,   суб’єкт господарювання поширював в друкованих засобах масової інформації при рекламуванні дієтичної добавки «Бальзам «Десятисил Алтайський»  неповні і неправдиві відомості про неї як засіб підвищеної ефективності з унікальним  поєднанням компонентів, застосування якого є ефективним при захворюваннях серцево – судинної системи, опорно – рухового апарату, центральної нервової системи, травної системи, ендокринної системи, дихальної системи, сечостатевої системи, периферичної нервової системи, шкірних покровів, при порушеннях зору і хворобах очей без зазначення в рекламі інформації про наявність протипоказань до застосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виїхали на дорогу та й пострибали

Відсутність в рекламній інформації ФОП Кузьменко С.О. таких відомостей дає підстави вважати, що рекламні відомості розповсюджувались з метою інформування споживачів про  зазначену дієтичну добавку,  як комплексний препарат, який сприяє  одужанню  при цілому ряді захворювань, що може вплинути на їх наміри стосовно придбання такого товару.

 «Відповідач, створюючи у споживачів невірне уявлення про властивості дієтичної добавки «Бальзам «Десятисил Алтайський», має можливість отримувати неправомірні переваги у конкуренції щодо інших суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність з реалізації дієтичних добавок», – зазначив голова відділення Володимир Оніщенко.

np.pl.ua


Схожі матеріали:
👁 983
Категорія: Актуально
Теги: підприємець, неправдива інформація, штраф, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ