Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.02.2015

На Полтавщині жінка ледь не зарізала власну доньку…через ревнощі


Санкції даної статті передбачають позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років


На Полтавщині жінка ледь не зарізала власну доньку…через ревнощіДвадцятирічну дівчину доправили до реанімаційного відділення Новосанжарської районної лікарні далеко за північ. Правоохоронні органи були негайно проінформовані про подію. Працівники райвідділу негайно виїхали на місце злочину.

Як повідомила Вікторія Долина, співробітниця Новосанжарського РВ УМВС, у ході проведення першочергових оперативно-розшукових дій встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій спричинила її матір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тарасівській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов шаховий турнір до Дня пам'яті Григорія Кагамлика

Проти жінки, яка ледь на зарізала власну доньку відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь – якого органу або його функцій, психічну хворобу або інший розлад здоров’я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину).

Санкції даної статті передбачають позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Схожі матеріали:
👁 1038
Категорія: Актуально
Теги: донька, Полтавщина, трагедія, позбавлення волі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ