Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.04.2018

Навчальна поїздка на Херсонщину


Вивчали досвід об’єднаних громад Херсонщини


Навчальна поїздка на ХерсонщинуНещодавно відбулась навчальна поїздка представників ОТГ Полтавської області до Херсонської області. Вивчали досвід об’єднаних громад Херсонщини щодо особливостей розвитку, забезпечення фінансової спроможності, ефективного управління бюджетними ресурсами.

Відвідали Великокопанівську та Виноградівську ОТГ, де ознайомились з досвідом управління фінансами в соціально-культурній, освітній сферах, розвитку цих галузей та галузі охорони здоров’я.

Приємно бачити доглянуту інфраструктуру, заклади, які мають сучасне оснащення і т.д., адже можна перераховувати гарні враження дуже довго. І цей розвиток відбувся завдяки перевагам, які надає реформа децентралізації в синергії з колективами громад на чолі з головами, які вкладають душу в те, що роблять.

Згадалось прислів'я: "Щире прагнення відкриває багато можливостей". Мали можливість також ознайомитися з досвідом залучення інвестицій Музиківської ОТГ.

Повернулися з найкращими враженнями, ідеями, думками, впевнені що обмін досвідом сприятиме розвитку об’єднаних громад Полтавської області. Вдячні за організацію поїздки Полтавському та Херсонському Центрам розвитку місцевого самоврядування. Захід відбувся за підтримки Програми U-LEAD з Європою.


Навчальна поїздка на Херсонщину


Навчальна поїздка на Херсонщину


Навчальна поїздка на Херсонщину


Навчальна поїздка на Херсонщину
 
Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 1153
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: ОТГ, Херсонщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ