Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.02.2024

Новий китайський поїзд T-Flight на магнітній підвісці встановив рекорд швидкості 1000 км/год.


CASIC має великі амбіції щодо даної системи, претензія на максимальну швидкість 2000 км/год


Новий китайський поїзд T-Flight на магнітній підвісці

Найбільший китайський виробник CASIC стверджує, що під час випробувань у вакуумній трубці довжиною всього 2 км він продемонстрував найвищу швидкість, яка будь-коли існувала для транспорту на магнітній підвісці – понад 623 км/год.

Компанія CASIC побудувала 2-кілометрову випробувальну ділянку низьковакуумної труби – найдовшу з будь-коли подібних об'єктів. Після численних випробувань на нижчій швидкості, що проводилися протягом кількох місяців, команда CASIC відправила свій високошвидкісний апарат T-Flight на трасу, де він подолав позначку в 623 км/год.


Новий китайський поїзд T-Flight на магнітній підвісці
 

CASIC заявив, що він підтвердив взаємодію між транспортним засобом і трасою. На другому етапі траса буде збільшена до 60 км, що дозволить розігнати поїзд до швидкості 1000 км/год, що швидше за авіалайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екзоскелет Artus захищає пальці користувача від пошкодження сухожилля та суглобів

CASIC має великі амбіції щодо даної системи, претензія на максимальну швидкість 2000 км/год. Але компанія, схоже, реалістично оцінює пов'язані з цим проблеми та практичні аспекти.

Новий китайський поїзд T-Flight на магнітній підвісці

Що ще важливо, величезне населення Китаю – 1,412 мільярда чоловік і продовжує зростати – робить його однією з небагатьох країн світу, де системи громадського транспорту з такою величезною вартістю можуть бути близькими до реалізації.

 


Схожі матеріали:
👁 236
Категорія: Технології
Теги: поїзд на магнітній підвісці, швидкісний поїзд, поїзд




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ