Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.02.2024

Екзоскелет Artus захищає пальці користувача від пошкодження сухожилля та суглобів


Пристрій складається з трьох шарнірних нейлонових сегментів, які з'єднані між собою з'єднаннями з полімеру


Екзоскелет Artus захищає пальці користувача від пошкодження сухожилля

Більшість екзоскелетів являють собою великі пристрої, що носяться, призначені для зменшення навантаження на такі частини тіла, як плечі, руки або спина. Artus, виготовлений німецькою компанією Digity, відрізняється тим, що призначений для запобігання надмірному розтягуванню суглобів пальців.

Це означає, що якби користувач регулярно натискав, наприклад, на робочі кнопки машини, у його суглобах виникло б пошкодження сухожиль або тканин. Травми такого роду зазвичай відбуваються поступово, а не відразу, внаслідок повторюваних дій. Так само екзоскелет Artus забезпечує захист від порізів та травм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Франції продемонстрували пором-понтонний міст для перевезення живої сили та техніки, час розгортання 5 хв.

Пристрій складається з трьох шарнірних нейлонових сегментів, які з'єднані між собою з'єднаннями з полімеру та нержавіючої сталі, відомими як DigiLocks. Ці суглоби дозволяють пальцям вільно рухатися в нормальному діапазоні рухів, але блокуються, щоб він не згинався назад далі, ніж слід.


Екзоскелет Artus захищає пальці користувача від пошкодження сухожилля

Отвори під подушечками пальців користувача, покриті тонкою піною DigiSkin, дозволяють користувачам зберігати тактильну чутливість, необхідну для виконання делікатних завдань, таких як поводження з крихітними предметами. Artus продається промисловим корпоративним клієнтам за ціною 109 доларів США за екзоскелет.

 


Схожі матеріали:
👁 200
Категорія: Технології
Теги: захист, екзоскелет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ