Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.01.2024

Новий реактивний безпілотник з ІІ типу «вірний ведущий» зможе працювати в контакті з винищувачами, бомбардувальниками


Очікується, що ці безпілотні літаки спочатку працюватимуть у тісному контакті з малопомітними винищувачами F-35A Joint Strike Fighter ВПС


Новий реактивний безпілотник з ІІ типу «вірний ведущий»

Компанія Anduril стала підрядником, який офіційно оголосив про підтримку програми вдосконалених безпілотних літаків ВПС США. ВВС вибрали компанію для розробки безпілотних бойових літаків (CCA) зі штучним інтелектом типу «вірний ведений».

Anduril придбала невелику авіаційну фірму Blue Force Technologies, яка розробляла вдосконалений безпілотник Fury, що цілком відповідає вимогам CCA ВПС. Fury, представлений як безпілотний реактивний літак-агресор, може взяти на себе безліч різних ролей та місій, на що робить ставку Anduril.

Anduril також виробляє Lattice, який він описує як програмну платформу з підтримкою штучного інтелекту, яка дозволяє командам автономних систем динамічно співпрацювати для виконання складних завдань під контролем людини. Це також може мати велике значення для програми CCA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрон DJI Agras T30, що знаходиться на озброєнні ЗСУ, оснастили кулеметом ПКМ 7,62х54 мм та гранатометом Bullspike-AT

Програма CCA зосереджена на розробці щонайменше одного типу вдосконаленого дрона типу «вірний ведущий» з високим ступенем автономності. Очікується, що ці безпілотні літаки спочатку працюватимуть у тісному контакті з малопомітними винищувачами F-35A Joint Strike Fighter ВПС і майбутнім бойовим літаком шостого покоління Next Generation Air Dominance (NGAD).

Новий реактивний безпілотник з ІІ типу «вірний ведущий»

Безпілотники потенційно можуть працювати разом з іншими типами літаків, у тому числі зі винищувачами четвертого покоління та стелс-бомбардувальником B-21 Raider, або самостійно.

CCA - ще один елемент більшого сімейства програм NGAD, яке також включає нову зброю, датчики, пакети мережевого управління та управління боєм, удосконалені реактивні двигуни і багато іншого.

Схожі матеріали:
👁 240
Категорія: Технології
Теги: Дрон, безпілотник, бойовий безпілотник, БПЛА, реактивний безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ