Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.04.2017

Обрано директорів регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця»


Завершився відкритий відбір кандидатів на посади директорів регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця»


Обрано директорів регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця»Завершився відкритий відбір кандидатів на посади директорів регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця». Такий відбір було проведено вперше в історії компанії.

Він тривав з 19 грудня 2016 року до 25 січня 2017 року.

Нагадаємо, компанія публічно оголосила чіткі вимоги до кандидатів, з якими можна було ознайомитися на офіційному сайті товариства.

Перший етап відкритого відбору кандидатів на посади директорів регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця» тривав з 19.01.2017 по 23.02.2017 включно. За результатами роботи експертної групи ПАТ «Укрзалізниця» із 64 кандидатів було відібрано 23, яких було рекомендовано до участі у 2-му етапі відбору. Усі учасники відбору пройшли перевірку компетентного органу на корупційну складову.

За результатами відбору другого етапу рекомендовано правлінню ПАТ «Укрзалізниця» розглянути на засіданні 9 кандидатів.

Сьогодні, 24 квітня, усі кандидати, відповідно до процедури та норм відбору, були заслухані членами правління ПАТ «Укрзалізниця», відповіли на їхні запитання. Також члени правління були ознайомлені з остаточними висновками та рекомендаціями експертної групи ПАТ «Укрзалізниця».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині передбачено 52 мільйони гривень на виплати ветеранам війни

У підсумку, сьогодні 24.04.2017 року, правління ПАТ «Укрзалізниця» проголосувало щодо призначення директорами регіональних філій наступних осіб:

Донецька залізниця – Бугайова Сергія Вікторовича в.о. заступника начальника структурного підрозділу служба матеріально-технічного забезпечення регіональної філії «Донецька залізниця».

Львівська залізниця – Груника Івана Степановича – в.о. начальника регіональної філії «Львівська залізниця».

Одеська залізниця – Єрьоміна В’ячеслава Володимировича – в.о. начальника  регіональної філії «Одеська залізниця».

Південна залізниця – Уманця Миколу Григоровича - начальника  регіональної філії «Південна залізниця».

Південно-Західна залізниця – Бевза Григорія Анатолійовича - директора ТОВ «Дослідно-механічний завод «Карпати».

Придніпровська залізниця – Кужавського Миколу Сергійовича – заступника начальника з реформування регіональної філії «Придніпровська залізниця».

Біографічні довідки призначених керівників регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця» будуть опубліковані 25.04.2017 на офіційному сайті товариства.

Директор регіональної філії  – це і стратег, і лідер, і менеджер,  який скеровує, корегує, аналізує та управляє залізницями України. Функції директора регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» надзвичайно важливі з урахуванням забезпечення ним ефективного управління регіональною філією для повноцінного задоволення потреб внутрішніх та зовнішніх клієнтів у якісних, своєчасних та конкурентних  залізничних перевезеннях, роботах, послугах.

Схожі матеріали:
👁 1490
Категорія: Актуально
Теги: Директори, Посада, Укрзалізниця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ