Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.12.2022

Огляд першого приводу Honda CR-V Hybrid


Надійний компактний кросовер Honda CR-V Hybrid


Нова Honda CR-V https://honda.ua/cars/cr-v-1-5-turbo/ шостого покоління досить гарна; ми знаємо це, ґрунтуючись на нашій першій поїздці на початку цього року. Але компактний позашляховик стає ще кращим, коли ви додаєте трохи електрики до його формули продуктивності. Honda CR-V Hybrid 2023 року у багатьох відношеннях є найкращою версією CR-V з більшою потужністю, більшою ефективністю та більш захоплюючим та вишуканим водінням. Honda навіть оснастила CR-V Hybrid новими функціями, які, на її думку, допоможуть покупцям зробити свій наступний автомобіль повністю електричним.

Honda CR-V Hybrid

Двомоторна гібридна система

Оновлення двомоторної гібридної системи CR-V Hybrid починаються з потужнішого електричного тягового двигуна, який тепер видає 181 кінську силу і 247 фунт-фут крутного моменту. Це на 15 фунт-футів більше, ніж у минулому році, що дає невеликий, але помітний приріст відгуку дросельної заслінки. Додаткове бурчання найпомітніше при початковому введенні, але завдяки невеликому збільшенню максимальної кількості обертів електрична допомога залишається вищою в діапазоні потужності.

Поряд з 2,0-літровим бензиновим двигуном з циклом Аткінсона, в якому також покращено потужність, шум та охолодження, CR-V передає на колеса загалом 240 к.с. і 247 фунт-фут крутного моменту через безступінчасту трансмісію. Передній привід є стандартним для базової версії Hybrid Sport, а повний привід доступний як опція. Повний привід входить до стандартної комплектації топової моделі Hybrid Sport Touring.

Тяговий двигун також має додаткову знижувальну передачу, яка покращує характеристики буксирування та збільшує вантажопідйомність CR-V Hybrid до 1000 фунтів – цього достатньо для невеликих причепів або спортивного обладнання, але менше ніж у негібрида, розрахованого на 1500 фунтів. Проте попередні покоління навіть не були розраховані на буксирування, і Honda не очікує, що більшість покупців CR-V Hybrid чіплятимуть до своєї зчіпки більше, ніж велосипедну стійку. Позашляхові можливості отримують невеликий приріст завдяки новій функції керування спуском з пагорба, а селектор режиму керування CR-V Hybrid також має нове налаштування «Сніг».

Майже однопедальне керування

Переміщення важеля перемикання передач, який знову є важелем, а не незграбним блоком кнопок минулого року, від D для руху до B для гальмування дає трохи більше ніж удвічі більше рекуперативне гальмування (0,09 g проти 0,04 g) при відриві від акселератора. Це схоже на керування однією педаллю в електромобілі, але вам все одно знадобляться фрикційні гальма, щоб повністю зупинити повзучість на низькій швидкості.

Водії також можуть потягнути за підрульові перемикачі, щоб тимчасово збільшити або зменшити рівень регенерації в режимах D і B. Honda сподівається, що ця регенерація, подібна до електромобіля, допоможе клієнтам легше зрозуміти ідею водіння з однією педаллю і поведінки електромобіля, підготувавши їх до наступного покоління. електромобілів, починаючи з Prologue.



Схожі матеріали:
👁 348
Категорія: Прес-реліз
Теги: Honda CR-V Hybrid, кросовер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ