Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.01.2023

Отримання мікрокредиту онлайн


Щоб позичити велику грошову суму, треба до того вчасно повернути кілька інших мікрокредитів, наданих тій же МФО


мікропозика

Послуги, що надаються в режимі онлайн, стають все більш популярними. Це стосується і отримання мікропозик. Людям, які раніше ніколи не користувалися допомогою мікрофінансових організацій і збираються нею скористатися найближчим часом, потрібно попередньо старанно вивчити процедуру видачі мікрокредитів через інтернет.

Головні принципи видачі мікропозик через інтернет

Щоб позичити гроші в режимі онлайн, треба оформити заявку на вебсайті МФО, до речі дізнатися про Нові МФО 2022 можна на сайті https://mandry.club/korisna-informaciya/novi-mfo/. Основна вимога до потенційного клієнта – повнолітній вік. Мікрокредит онлайн надається за спрощеною схемою. Під цим розуміється відсутність необхідності у наданні позичальником довідок про своє працевлаштування та доходи, використання застави або залучення поручителів.

Потрібно лише ввести у форму свої паспортні дані, а потім рішення буде прийнято протягом години. Треба мати на увазі, що умови видачі мікрокредитів у різних МФО різняться, тому слід перед подачею заявки в одну з них зіставити всі існуючі варіанти і знайти серед них найкращий для себе.

Корисні поради

При взятті мікрокредиту онлайн потрібно пам'ятати про низку таких нюансів:
  • Хоча МФО не вимагають надавати їм великий перелік документів, це не означає, що вони не проводять перевірку своїх позичальників. Якщо за підсумками скорингової оцінки, що виконується з використанням спеціальних програм, у менеджерів МФО з'являться підстави сумніватися в надійності клієнта, то у кращому випадку йому видадуть невелику грошову суму з високою процентною ставкою на короткий час.

  • Щоб позичити велику грошову суму, треба до того вчасно повернути кілька інших мікрокредитів, наданих тій же МФО.

  • У зв'язку з тим, що видача мікропозик онлайн здійснюються без поручителів і без застави, МФО компенсують ризики, що приймаються на себе, шляхом встановлення високих відсотків. Тому їх послуги обходиться для клієнтів помітно дорожче, ніж кредити, отримані в банку.

  • Хоча ймовірність отримання мікропозики в МФО позичальниками з поганою кредитною історією досить висока, вони мають бути готовими до того, що не отримають великої суми грошей.
Зі сказаного вище можна зробити висновок, що процедура отримання мікрокредитів онлайн нескладна і зрозуміла практично кожній людині. І все ж при зверненні до МФО треба проявляти граничну пильність, щоб не потрапити на вудку шахраїв.

Схожі матеріали:
👁 216
Категорія: Прес-реліз
Теги: мікропозика, МФО




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ