Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.01.2019

Підсумки чергової 16 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання


Депутати одноголосно затвердили План соціально-економічного розвитку на 2019 рік


Підсумки чергової 16 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання24 січня 2018 року відбулось пленарне засідання чергової 16 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. Провів засідання міський голова Віталій Колісніченко.

На порядок денний було винесено цілий питань, які напередодні сесії розглядалися на спільних засіданнях постійних комісій та виконавчого комітету. На початку засідання депутати затвердили ряд розпоряджень міського голови, які були прийняті в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету та про надання матеріальних допомог.

Депутати одноголосно затвердили План соціально-економічного розвитку на 2019 рік та Перспективний план розвитку громади на 2019-2021 роки.

Також депутати затвердили ряд земельних питань, затвердили План роботи Гребінківської міської ради на 2019 рік та штатні розписи деяких структурних підрозділів (у зв`язку зі зміною прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати з 01.01.2019 року).

В різному депутати порушили питання пожежної безпеки. З даного питання міський голова Колісніченко В.І. дав доручення начальнику комунального підприємства “Гребінківський комбінат комунальних підприємств” Буньку О.М. разом з керівництвом Державної пожежної частини вивчити питання доступності та наявності пожежних гідрантів та усунути недоліки.

Підсумки чергової 16 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання


Також в різному секретар міської ради Л.Цапенко нагадала депутатам, що з 01.01.2019 року по 31.03.2019 року до 24-00 год. Триває процес е-декларування.

На цьому пленарне засідання 16 сесії було закрито.


Підсумки чергової 16 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання
 
 
Підсумки чергової 16 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання


Схожі матеріали:
👁 764
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Віталій Колісніченко, 16 сесія, депутати, Гребінківська міська рада, пленарне засідання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ