Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.11.2020

Пінопластові літери від компанії “АртПром” - швидко, доступно і ефективно


Компанія “АртПром” виготовляє букви з пінопласту будь-якої складності та конфігурації на замовлення.


Якщо ви хочете створити в приміщенні стильний і оригінальний інтер'єр, замовте вироби з пінопласту.

Продукція має наступні переваги:
  • невелика вага,
  • простота в монтажі,
  • невисока ціна,
  • ексклюзивний зовнішній вигляд.
При необхідності матеріалу можна надати будь-які форми.

Компанія “АртПром” виготовляє букви з пінопласту будь-якої складності та конфігурації на замовлення.
 

Компанія “АртПром” виготовляє букви з пінопласту
 

Кому і навіщо може знадобитися послуга виробництва виробів з пінопласту?

Пінополістирол і пінопласт відкриває ряд переваг, на які хотілося б звернути вашу увагу:
 
✔️ Пінопластові вироби досить стійкі до різних зовнішніх впливів, а тому - вони можуть бути використані як всередині, так і поза приміщеннями. При цьому не потрібно буде турбуватися про те, що букви і елементи конструкції зіпсуються або будуть деформовані.

✔️ Ціна виготовлення великих чисел і об'ємних літер з пінопласту, так чи інакше, значно нижче, ніж на виробництво аналогічних конструкцій із пластику або інших матеріалів. При цьому пінопластові вироби нічим не поступаються в якості або експлуатаційних характеристиках.

✔️ Широкий асортимент і можливість пофантазувати. Які фігури з пінопласту можна зробити? - Будь-які! Це можуть бути літери та цифри різного розміру, як невеликі, так і досить великогабаритні, а також муляжі (торти, ракети, карети ...), фігури, об'ємні скульптури, зовнішня реклама та інші елементи, які дадуть вам необмежені можливості у створенні власного неповторного стилю.

✔️ Невелика вага готових фігур з пінопласту значно полегшує процес установки і монтажу і не вимагає від вас великих фізичних або тимчасових витрат.

Замовити виготовлення виробів з пінопласту за прийнятною вартістю або купити готову продукцію - об'ємні букви з пінопласту, вивіски, рекламу та інші пінопластові вироби, з доставленням в будь-яке місто України можна в компанії “АртПром”. Фахівці готові розглянути будь-які ваші пропозиції підтримати вас навіть в найсміливіших починаннях. Пам'ятайте, що рецепт ефективної та економічної реклами - це ваші ідеї і можливості компанії.

Схожі матеріали:
👁 321
Категорія: Прес-реліз
Теги: літери з пінопласту, різка пінопласту, цифри з пінопласту, пінопласт, букви з пінопласту




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ