Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.02.2024

Півтори тисячі сертифікатів відкритих ключів видано податковою службою Полтавщини у січні 2024 року


Платники та громадяни Полтавщини, можуть отримати кваліфіковані сертифікати відкритих ключів


1500 сертифікатів відкритих ключів видано податковою службою

З кожним роком отримання електронних ключів не збавляє обертів. Дедалі більше приватних та державних електронних систем впроваджують застосування кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС.

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області звертають увагу, що платники та громадяни Полтавщини, можуть отримати кваліфіковані сертифікати відкритих ключів, звернувшись до відокремлених пунктів реєстрації, які розташовані за адресами: м. Полтава, вул. Європейська, 155, поверх 1, зал № 1, кімната 1, м. Кременчук, вул. Троїцька, 76, поверх 1, кімната 102.

За перший місяць 2024 року фахівці сектору реєстрації користувачів сформували 1 574 сертифіката відкритих ключів, із них у відокремлених пунктах реєстрації м. Полтави – 938 та м. Кременчука – 636. Кваліфіковані електронні довірчі послуги отримали 369 юридичних осіб і 414 фізичних осіб.

Нагадуємо про те, що у платників є можливість повторного формування сертифікатів за електронним запитом, який матиме строк чинності 2 роки, а також дистанційного формування (для юридичних осіб) сертифікатів для програмних РРО.

Користуватися електронними послугами ДПС легко, швидко та зручно!
 
Головне управління ДПС у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 218
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, сертифікати відкритих ключів, Податкова служба




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ