Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.10.2013

Полтавців знову поменшало


За підрахунками Державної служби статистики полтавців стало менше на 5167 чоловік


Полтавців знову поменшало

За інформацією Державної служби статистики України, країна не дорахувалась 97,4 громадян. Дослiдженнями доведено, що кiлькiснi та якiснi показники вiдтворення населення визначаються чинниками зовнiшнього середовища, насамперед умовами життя.

Для нашої держави характерний дуже великий дiапазон коливання цих умов i вiдповiдно iстотнi територiальнi вiдмiнностi в рiвнях та динамiцi показникiв вiдтворення населення. Нині відтворення населення України характеризується як демографічна криза. Причини цієї кризи формувалися протягом багатьох років, але її поглибила економічна криза в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1 ноября стартует регистрация на пробное ВНО

Позитивну динаміку зростання населення зафіксовано лише у столичному регіоні, в деякій мірі на Волині, Закарпатті, Івано-Франківщині, Рівненщині, Чернігівщині та у Криму. Стосовно Полтавщини, то тут прослідковується негативна динаміка відтворення населення, чисельність наявного населення в області на 1 серпня становила 1462,7 тис. осіб. Упродовж січня—липня чисельність населення зменшилась на 5167 осіб.

vpoltave.pl.ua


Схожі матеріали:
👁 1261
Категорія: Актуально
Теги: Демографічна статистика




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ