Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.12.2015

Полтавця затримали за розповсюдження порнографії


Правоохоронці з допомогою спеціального програмного забезпечення виявили місцезнаходження комп’ютерної техніки


Полтавця затримали за розповсюдження порнографіїПрацівники відділу протидії кіберзлочинам Полтавщини виявили факт розповсюдження відеофайлів з ознаками дитячої порнографії в глобальній мережі Інтернет.

Правоохоронці  з допомогою спеціального програмного забезпечення виявили  місцезнаходження комп’ютерної техніки за допомогою якої 44-річний полтавець здійснював розповсюдження.

Під час проведення обшуку було вилучено комп’ютерну техніку та пристрої, за допомогою яких здійснювався доступ до інтернету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовим на Полтавщині обіцяють збільшити зарплату

В подальшому виявлено близько 1000 відеофайлів, які згідно з експертизою містять ознаками дитячої порнографії загальним об’ємом 400 ГБ. Наразі розпочато кримінальне провадження. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією порнографічних предметів, кіно- та відеопродукції, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, засобів їх виготовлення, розповсюдження і демонстрування.

Схожі матеріали:
👁 904
Категорія: Актуально
Теги: кіберзлочин, Інтернет, правоохоронці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ