Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.02.2017

Полтавський гурт представить Україну на Євробаченні-2017


О.Torvald (Оторвальд) - український рок-гурт, заснований 2005 року в Полтаві


Полтавський гурт представить Україну на Євробаченні-2017У фіналі національного відбору Євробачення-2017 переміг полтавський гурт O.Torvald з композицією "Time".

У підсумку балів від членів журі (Андрій Данилко, Костянтин Меладзе і Джамала) та глядачів гурт отримав 10 балів (5 балів від жюрі та 5 балів від глядачів). Таку саму суму балів отримала і співачка TAYANNA (6 балів від жюрі та 4 бали від глядачів). Однак за правилами конкурсу конкурсант, який отримує найбільший бал від глядачів отримує перемогу.

Так, у травні на пісенному конкурсі Євробачення-2017 в Києві Україну представлятиме гурт O.Torvald.
Нагадаємо, у фіналі змагалися за право представити Україну — TAYANNA, Сальто Назад, ILLARIA, ROZHDEN, O.Torvald та MELOVIN.

Додамо, що цьогорічний національний відбір на Євробачення мав три півфінали. У кожному з цих півфіналів виступало шестеро виконавців, два з яких за результатами голосування проходили у фінал.

Система голосування на національному відборі залишилася такою ж, як і в минулому році: журі виставляли учасникам бали, глядачі голосували шляхом смс, після чого бали від суддів і глядачів підсумовувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концерт до Дня Святого Валентина (м. Пирятин)

Довідка: О.Torvald (Оторвальд) — український рок-гурт, складається з 5-ти учасників. Був заснований 2005 року в Полтаві. Вже 2006 року музиканти переїхали до Києва. Перший студійний альбом “O.Torvald” вийшов 2008 року. Станом на 2017 рік гурт має 6 платівок.

 


Схожі матеріали:
👁 869
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: 2017, О.Torvald, рок-гурт, Євробачення, Оторвальд, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ