Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.09.2015

Працівники міліції Лубенщини виявили крадія каналізаційних люків


33-річний житель Лубен викрав щонайменше 3 люки та здав на пункт прийому металобрухту


Працівники міліції Лубенщини виявили крадія каналізаційних люківДо чергової частини Лубенського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від комунального підприємства «Лубни - водоканал». У відношенні йшлося, що в липні цього року ремонтною бригадою було проведено огляд інженерних мереж та виявлено викрадення 3-х кришок каналізаційних люків у місті Лубни.

У ході проведеної перевірки по даному факту працівники міліції встановили, що крадіжку вчинив 33-річний Лубенчанин. Чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні види злочинів. Працівникам міліції чоловік пояснив, що викрадені люки він здав на пункт прийому металобрухту, а виручені за них гроші витратив на власні потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати депутатом чи головою місцевої ради в 2015 році: правила балотування

Факти крадіжки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. За скоєне законодавством передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.
 
За матеріалами Лубенського МВ УМВС
України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 885
Категорія: Актуально
Теги: Лубни, металобрухт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ