Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.06.2019

Продовження співпраці з Корпусом Миру США за проектом «Молодіжний розвиток»


Зустріч представника Корпусу Миру Носовою Н.С. та Хворостян О.О.


18 червня 2019 року відбулась чергова зустріч представника Корпусу Миру Шевченко Ірини з начальником відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації Носовою Н.С. та головним спеціалістом відділу Хворостян О.О. для узгодження та уточнення плану роботи волонтера. На цьому етапі відбувся огляд житлово-побутових умов родин, які будуть приймати волонтера терміном на 2 роки.

Корпус миру США є американською урядовою організацією, що вже понад 55 років скеровує волонтерів для реалізації програм технічної допомоги у сферах освіти, розвитку бізнесу, захисту навколишнього середовища, сільського господарства та охорони здоров’я у більш ніж 140 країнах світу. Така співпраця дозволяє волонтерам та громадам, що їх приймають, краще пізнати одне одного, обмінятись інформацією про культуру, мову та побут колег, а відтак зблизити країни, залучені до співпраці.


Зустріч представника Корпусу Миру Носовою Н.С. та Хворостян О.О.


В Україні Корпус миру США працює з травня 1992 року, коли тодішні Президенти України та Сполучених Штатів Америки Леонід Кравчук та Джордж Буш-Старший підписали двосторонню угоду про партнерство в рамках програм Корпусу миру США.

Корпус миру США тісно співпрацює з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством регіональної політики України, Міністерством освіти і науки України, обласними та районними державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування, а також організаціями громадянського суспільства. Проекти Корпусу миру США в Україні зареєстровані в Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України.


Зустріч представника Корпусу Миру Носовою Н.С. та Хворостян О.О.
 

Фінансування діяльності Корпусу миру США здійснюється за рішенням Конгресу Сполучених Штатів з бюджету Федерального Уряду Сполучених Штатів і забезпечується за рахунок податків, сплачених громадянами США.

Про проект «Молодіжний розвиток»


Зустріч представника Корпусу Миру Носовою Н.С. та Хворостян О.О.


Метою Проекту “Молодіжний розвиток” є краща підготовка дітей та молоді до участі у соціальному та економічному житті сучасної України через залучення у проекти і заходи, що націлені на розвиток навичок, пов’язаних з фізичним та емоційним здоров’ям, переходом до самостійності та професійної діяльності, а також виховання активної громадянської позиції. З

адля реалізації цих цілей, американських волонтерів скеровують для дворічної служби у навчальних закладах, закладах позашкільної освіти, відділах у справах молоді та спорту, молодіжних центрах, центрах соціальних служб та молодіжних організаціях.

Зустріч представника Корпусу Миру Носовою Н.С. та Хворостян О.О.


Схожі матеріали:
👁 724
Категорія: Шкільний екран
Теги: Молодіжний розвиток, Гребінка, співпраця, Корпус миру, освіта, США




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ